Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
mért kellene büszkének lenni rá?
Nem a nemzetiség számít, hanem az ember ami mögötte van.
miben maradtak le a magyarok?:P ha az országban baj van arról leginkább a nem magyar származású rosszakaróink tehetnek, az pedig nem a magyar hibája
és szerinted egy magyar, aki büszke a származására tétlenül nézi országa ecigányosodását?
""szerencsétlen állat""
Szomorú, hogy így nyilatkoznak a hozzászólók...
Igen, büszke vagyok, hogy magyar vagyok. Magyarországot nem a jelenlegi állapotáról kellene megítélni, mert az siralmas. Remek kis ország ez, de a "balsors" alaposan elbánt velünk. Vajon van-e még hazaszeretet a magyar emberek szívében? Sokszor eltöprengek ezen a kérdésen.
IGEN BÜSZKE VAGYOK RÁ!!!
hazaáruló rohadt férgek vagytok!!!miattatok lesz ez "cigányország" az ilyen tetves hozzá állás miatt.
dögöljetek meg kívánom tiszta szívből!!! ilyen "magyarok" nem kellenek!!!
Sajnálom, de nme vagyok büszke rá. Mindenki csak azzal van elfoglalva hogy ki a hibás.. tökre mint a Suoth Parkban.. és nem a megoldást keressük.
Ilyen lenne a magyarország?? kösz akkor nem kell.
14:56-os vagyok miért kell lepontozni? Csak azok a jók akik büszkék a nemzetiségükre?? volt egy kérdés és én válaszoltam rá..
Most mi van ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!