Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
tegnap 02:31
Oké persze legyek büszke a múltunkra... De egyszer ami most történik is múlt lesz.. Na akkor micsinálunk? Nem írjuk bele a tankönyvekbe, nem is veszünk róla tudomást, mintha meg sem történt volna?? "Hát kedves gyerekek tudjátok az országunk akár felfele is lendülhetett volna, hisz fejlődőképes ország voltunk, de valamit nagyon elrontottunk, mert egyre jobban lesüllyedt az ország.. De ezt nem kell megtanulni csak úgy gondoltam jó olvasmánynak, igen ugorjunk tovább!" Igen persze! Meg az okos más kárán is tanul, a hülye meg a sajátján se..
én vagyok az éjjel 2-ős
igen! az igaz! de áljunk már meg! akik a mában élnek azok tudják hogy mi van! és szerintem nem rajtunk múlik hogy mi fog a következő század tankönyveiben landolni! én nem azt mondtam hogy felejtsük el! hanem azt hogy ez a "politikus harc a pöcegödörben" a nemzetünk történelmében max 5%-ig rontja el a jó dolgokat amit SZERETHETÜNK a hazánkban! lehet hogy ezt csak azért mondja mindenki hogy "fúúújj de utálom ezt a büdös purdé országot" mert a MÁBAN él! most él amikor ilyen sz@r dolgok történek! ha ezek nem most lennének hanem mondjuk 10 évvel később vagy előbb és most aranykor lenne tuti mindenki szeretné a hazáját! csak az a baj hogy a legtöbben nem bírják elfogadni hogy ez MOST van és majd VÉGE lesz! mindenki azt akarja hogy jöjjön egy varázsló és hipp-hopp legyen minden tökéletes! ez nem így működik! és akik azt mondják hogy nem szeretik a hazájukat Magyarországot azok többségben várják a varázslót!
"Szerintem a világon minden embernek büszkének kellene lennie a nemzetiségére!"
Teljesen fölösleges, nem az számít hogy valaki magyar vagy arab, hanem hogy MILYEN EMBER! Mert azért elég sok paraszt ember él itthon, ugyanúgy ahogy külföldön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!