Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Büszke vagy arra, hogy magyar...

Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 13:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

tegnap 02:31

Oké persze legyek büszke a múltunkra... De egyszer ami most történik is múlt lesz.. Na akkor micsinálunk? Nem írjuk bele a tankönyvekbe, nem is veszünk róla tudomást, mintha meg sem történt volna?? "Hát kedves gyerekek tudjátok az országunk akár felfele is lendülhetett volna, hisz fejlődőképes ország voltunk, de valamit nagyon elrontottunk, mert egyre jobban lesüllyedt az ország.. De ezt nem kell megtanulni csak úgy gondoltam jó olvasmánynak, igen ugorjunk tovább!" Igen persze! Meg az okos más kárán is tanul, a hülye meg a sajátján se..

2009. aug. 22. 00:07
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok az éjjel 2-ős

igen! az igaz! de áljunk már meg! akik a mában élnek azok tudják hogy mi van! és szerintem nem rajtunk múlik hogy mi fog a következő század tankönyveiben landolni! én nem azt mondtam hogy felejtsük el! hanem azt hogy ez a "politikus harc a pöcegödörben" a nemzetünk történelmében max 5%-ig rontja el a jó dolgokat amit SZERETHETÜNK a hazánkban! lehet hogy ezt csak azért mondja mindenki hogy "fúúújj de utálom ezt a büdös purdé országot" mert a MÁBAN él! most él amikor ilyen sz@r dolgok történek! ha ezek nem most lennének hanem mondjuk 10 évvel később vagy előbb és most aranykor lenne tuti mindenki szeretné a hazáját! csak az a baj hogy a legtöbben nem bírják elfogadni hogy ez MOST van és majd VÉGE lesz! mindenki azt akarja hogy jöjjön egy varázsló és hipp-hopp legyen minden tökéletes! ez nem így működik! és akik azt mondják hogy nem szeretik a hazájukat Magyarországot azok többségben várják a varázslót!

2009. aug. 22. 00:33
 23/29 anonim ***** válasza:
59%
Minden nap minden percében az vagyok!
2009. aug. 22. 13:35
 24/29 anonim ***** válasza:
66%
nem vagyok büszke, de szerencsére apám angol, így inkább angolnak vallom magamat.
2009. aug. 22. 17:08
 25/29 anonim válasza:
92%
Teljes mértékben büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok!:) Sajnos ma pont ezt "nevelik bele" az emberekbe, hogy ez egy szar hely, és szégyen magyarnak lenni... Pedig ez nem igaz! Szerintem a világon minden embernek büszkének kellene lennie a nemzetiségére!
2009. aug. 24. 12:29
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Igen.
2009. aug. 29. 16:23
 27/29 anonim ***** válasza:
54%

"Szerintem a világon minden embernek büszkének kellene lennie a nemzetiségére!"

Teljesen fölösleges, nem az számít hogy valaki magyar vagy arab, hanem hogy MILYEN EMBER! Mert azért elég sok paraszt ember él itthon, ugyanúgy ahogy külföldön is.

2009. aug. 30. 00:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A magyar nagyon nehéz és gyönyörű nyelv. Engem érdekelnek a nyelvek, és nagyon örülök annak hogy ide születtem, mivel ha más lenne az anyanyelvem, valószínűleg sose tanulnám meg ezt a nyelvet, nem is sokat hallanék róla. Tehát ebből a szempontból büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok.
2009. nov. 5. 20:25
 29/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom mi bajotok van. A MAGYAROK A VILÁGON A LEGJOBBAK! Sok hazaáruló kis hülyegyerek, ilyenek nem is kellenek ide...-.-"
2010. márc. 23. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!