Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
Én büszke vagyok rá:)
Szerintem az emberek zöme büszke arra, hogy milyen származású, legalábbis így kellene lennie. Hazaszeretet, ennyi, persze utálom, hogy ilyen állapotba van a hazám, de belegondolva a több ezer éves történelmünkbe, a kereszténység előtti csodálatos kulturánkba, vagy akár a múlt századi tudósok eredményeibe, elmondhatom, hogy igenis büszke vagyok rá, hogy ide születtem.
(Bocsi, ha esetleg sörreklám-szerűvé vált a hozzászólásom a végénXD)
Egyáltalán nem vagyok büsze, mert ha itt is olvasoma kommentárokat, akkor nagyon feltünö, hogy majd mindenki trágárul beszél, nincs fogalma se a helyesirásról, a külföldet majmolja, és igenis nagyon sok koszt okoznak a valósi nmagyar emberek (nem a cigányok), pl. dohányosok eldobálják a csikket, az utak mentén meg a vasút mellett mindenhol szétszórt szemét, a szelektiv szemétgyüjtést hülyeségnek tartják, a csalás a normális (itt olvastam már többször, hogy nehogy vegyél eredeti programot a gépedre, inkább a feltört variációt, - erre legyek büszke?
Sajnálom, hogy ilyenek az emberek Magyarországon, ez elég siralmas.
Magyarország én ÍGY szeretlek!!
Nem. Nem mégse!! Nem vagyok büszke, de haza utáló sem! NEm lehetek mire büszke! Egyre jobban hanyatlik az ország.. És nem Fidesz meg nem MSZP kell. Hanem egy rendesen össze szervezett új kormány, amiben szakemberek vannak! Semmi ismert politikus! Az összeset leváltanám! És olyan embereket állítanék oda, akiknek nem arany jön ki a seggükön, hanem akik komolyan tenni akarnak az országért és nem azt nézik, hogy h kapnak nagyobb fizetést, mert akkor inkább kapjak fele fizetést fél évig csak javuljon az ország állapota!! De ez nincs meg magyarországon! Itt semmi sincs! Erre legyek büszke? Hát köszi, de nem kérek belőle!
Ezt a hazaszeretet/büszkeséget nem értem. Bennem nincs meg.
Definálja(vagy hogy kell írni) már, kérem egy nagymagyar hogy mit jelent a hazaszeretet. Komolyan.
Örülni tudok neki, hogy magyar anyanyelvet beszélek, mivel ez nagyon választékos szavakból áll, vicces káromkodásokból, ez a gondolkodást is meghatározza. Örülök neki, érdekesnek találom, amikor amcsi filmekben valami magyar dolog/név szerepel, pl egri bikavér a vámpír Brooklyn-ban című filmben. Egy amcsi filmben, pont erről a kis országról...
De ezt akkor is felkapják szerintem, ezzel az "érzéssel" voltak régen háborúk is, azt kellene belátni, hogy csak más nyelvet beszélünk, összekéne fogni, de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!