Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Büszke vagy arra, hogy magyar...

Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 13:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Én büszke vagyok rá:)

Szerintem az emberek zöme büszke arra, hogy milyen származású, legalábbis így kellene lennie. Hazaszeretet, ennyi, persze utálom, hogy ilyen állapotba van a hazám, de belegondolva a több ezer éves történelmünkbe, a kereszténység előtti csodálatos kulturánkba, vagy akár a múlt századi tudósok eredményeibe, elmondhatom, hogy igenis büszke vagyok rá, hogy ide születtem.

(Bocsi, ha esetleg sörreklám-szerűvé vált a hozzászólásom a végénXD)

2009. aug. 20. 18:28
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Büszke vagyok rá, igen. Igaz hogy lassan cigányország leszünk, de azok nem igazi magyarok... És utálom hogy lassan mindenhol, külföldön tévesen ítélnek el minket, hogy milyen piszkosak meg csórók vagyunk. De tény hogy magyarnak lenni jó, csak megkéne gátolni (és itt jó kérdés a HOGY) h tovább szaporodjon a csőcselék, akik miatt olyan "jó" hírneve van az országnak...
2009. aug. 20. 20:18
 13/29 anonim ***** válasza:
39%

Egyáltalán nem vagyok büsze, mert ha itt is olvasoma kommentárokat, akkor nagyon feltünö, hogy majd mindenki trágárul beszél, nincs fogalma se a helyesirásról, a külföldet majmolja, és igenis nagyon sok koszt okoznak a valósi nmagyar emberek (nem a cigányok), pl. dohányosok eldobálják a csikket, az utak mentén meg a vasút mellett mindenhol szétszórt szemét, a szelektiv szemétgyüjtést hülyeségnek tartják, a csalás a normális (itt olvastam már többször, hogy nehogy vegyél eredeti programot a gépedre, inkább a feltört variációt, - erre legyek büszke?

Sajnálom, hogy ilyenek az emberek Magyarországon, ez elég siralmas.

2009. aug. 20. 21:53
 14/29 anonim válasza:
54%
Igen, nagyon BÜSZKE VAGYOK RÁ. A Magyar Tudományos Akadémia regisztrálta a 300.000. magyar népdalt. Némttországban alig volt 20.000.
2009. aug. 20. 23:35
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem, szörnyű, ami itt megy. Fajgyűlölet, anyázás, korrupció, soroljam?
2009. aug. 20. 23:38
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

Magyarország én ÍGY szeretlek!!

Nem. Nem mégse!! Nem vagyok büszke, de haza utáló sem! NEm lehetek mire büszke! Egyre jobban hanyatlik az ország.. És nem Fidesz meg nem MSZP kell. Hanem egy rendesen össze szervezett új kormány, amiben szakemberek vannak! Semmi ismert politikus! Az összeset leváltanám! És olyan embereket állítanék oda, akiknek nem arany jön ki a seggükön, hanem akik komolyan tenni akarnak az országért és nem azt nézik, hogy h kapnak nagyobb fizetést, mert akkor inkább kapjak fele fizetést fél évig csak javuljon az ország állapota!! De ez nincs meg magyarországon! Itt semmi sincs! Erre legyek büszke? Hát köszi, de nem kérek belőle!

2009. aug. 21. 00:54
 17/29 anonim ***** válasza:
50%
Igen büszke vagyok rá! lehettünk volna buta amerikaiak és robotokat szerelgető húzott szemű japánok is! de nem! mi MAGYAROK vagyunk! mi vagyunk az egyetlenek akiknek EZ az anyanyelvük! nekünk dicsőség a történelmünk! az már más tészta hogy pirosszegfű libabababa orbánbecsinál k.o.k.a. hibaüzenet! máshol is vannak országrontó barmok! és? NEM rájuk kell hogy büszkék legyünk hanem a történelmünkre! mi minden volt! élhetnénk románia területén is! Mátyás király lesz*rhatta volna az embereket! de NEM ÍGY TÖRTÉNT! ne csak a jelent nézzük ha arról van szó hogy mire vagyunk büszkék!
2009. aug. 21. 02:31
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
A magyar egy rakás sz@r!
2009. aug. 21. 09:52
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

Ezt a hazaszeretet/büszkeséget nem értem. Bennem nincs meg.

Definálja(vagy hogy kell írni) már, kérem egy nagymagyar hogy mit jelent a hazaszeretet. Komolyan.

Örülni tudok neki, hogy magyar anyanyelvet beszélek, mivel ez nagyon választékos szavakból áll, vicces káromkodásokból, ez a gondolkodást is meghatározza. Örülök neki, érdekesnek találom, amikor amcsi filmekben valami magyar dolog/név szerepel, pl egri bikavér a vámpír Brooklyn-ban című filmben. Egy amcsi filmben, pont erről a kis országról...

De ezt akkor is felkapják szerintem, ezzel az "érzéssel" voltak régen háborúk is, azt kellene belátni, hogy csak más nyelvet beszélünk, összekéne fogni, de mindegy...

2009. aug. 21. 11:49
 20/29 anonim ***** válasza:
5%
tegnap 23:38 - azt sorold hogy miről nem tehet az állam.
2009. aug. 21. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!