Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egyáltalán itt olyan...

Van egyáltalán itt olyan ember, aki szereti a hazáját? Aki nem akar külföldre menni és büszke arra, hogy magyar?

Figyelt kérdés

Én igazi hazafinak vallom magam és a mai napig elsírom magam, ha az Olimpián megszólal a himnusz. mindenki azt mondja, hogy kimegy külföldre, mert szar az ország.Nem vagyok gazdag, de én meg is halnék a hazámért, ha megtámadnák esetleg egy háborúban.

Van még ilyen ember, vagy mindenki mentené a tyúxaros életét?

2010. jan. 8. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én.
2010. jan. 8. 17:55
 12/22 anonim ***** válasza:
38%
nincs
2010. jan. 8. 17:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy érzek, mint Te.
2010. jan. 8. 18:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy valaki lepontozza a hazafikat. Ezek szerint ez ciki???
2010. jan. 8. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Ebben a világban sajnos igen, de szerencsére még vannak olyan emberek akik büszkén válallják.
2010. jan. 9. 12:52
 16/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem jó, hogy vannak még ilyen emberek :) Becsületreméltó.

Egyébként én nem vagyok ilyen :D Gyűlölöm Magyarországot :S Amint tudok, kimegyek külföldre menteni a tyúkxaros életem:)

2010. jan. 10. 17:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok :)
2010. jan. 10. 17:41
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
Mit lehet szeretni rajta? Ezt még senki nem tudta megmagyarázni nekem. A lerobbant városokat, falvakat? Az együttérzést, toleranciát, emberiséget nem ismerő magyar embereket? Vagy azt a jó fizetést amiből lehetetlen egyedül megélni is már? Persze hogy megyek innen amint tudok. Itt nincs mit szeretni, nincs mire büszkének lenni. Voltam már külföldön, és ott tényleg éreztem hogy van életem. Itt nincs... itt csak elvan az ember és szenvedi végig az életét aztán megdöglik. Akinek ez kell az maradjon. Nekem ez a nyomorgás nem elég.
2010. jan. 10. 18:12
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Persze, sokkal jobb egy idegen országban, ahol senkit se ismersz, a szokásokat se, és mindenki úgy mutogat rád hogy "jöttment" meg "emigráns" meg más kevésbé finom jelzőkkel illetnek. A többi országban is ugyanúgy vannak idióta törvények, bűnözés, munkanélküliség satöbbi satöbbi.
2010. jan. 10. 18:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Ne kezdjük el egymást szapulni.

Nem ez a lényeg.Azt tudom, hogy sokan mennének.

De érdekes a cocializmusban nem voltak ilyen elégedetlenek az emberek.Csak most, hogy vannak gazdagabbak, most kezdi el a többséget ez ingerelni, hogy neki miért nincs.

Nem elégedettek az eberek. Hirtelen akarnak meggazdagodni és ha az életüket középszerűen kell leélni, akkor az országot hibáztatják.

2010. jan. 10. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!