Van egyáltalán itt olyan ember, aki szereti a hazáját? Aki nem akar külföldre menni és büszke arra, hogy magyar?
Én igazi hazafinak vallom magam és a mai napig elsírom magam, ha az Olimpián megszólal a himnusz. mindenki azt mondja, hogy kimegy külföldre, mert szar az ország.Nem vagyok gazdag, de én meg is halnék a hazámért, ha megtámadnák esetleg egy háborúban.
Van még ilyen ember, vagy mindenki mentené a tyúxaros életét?
Szerintem jó, hogy vannak még ilyen emberek :) Becsületreméltó.
Egyébként én nem vagyok ilyen :D Gyűlölöm Magyarországot :S Amint tudok, kimegyek külföldre menteni a tyúkxaros életem:)
Ne kezdjük el egymást szapulni.
Nem ez a lényeg.Azt tudom, hogy sokan mennének.
De érdekes a cocializmusban nem voltak ilyen elégedetlenek az emberek.Csak most, hogy vannak gazdagabbak, most kezdi el a többséget ez ingerelni, hogy neki miért nincs.
Nem elégedettek az eberek. Hirtelen akarnak meggazdagodni és ha az életüket középszerűen kell leélni, akkor az országot hibáztatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!