Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehetek-e törvényesen büszke...

Lehetek-e törvényesen büszke arra, hogy fehér ember vagyok?

Figyelt kérdés
Lehetek-e nyilvánosan és törvényesen büszke arra, hogy fehér ember vagyok, nem pedig cigány, zsidó, néger, stb.? (Mert a cigányok lehetnek rá büszkék törvényesen.)
2010. ápr. 20. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
A zsidó az egy vallás, jobb ha most meg tudod! És igen, lehetsz rá büszke, hogy fehér vagy amég ezzel nem azt akarod kijelenteni, hogy a többi börszín fölött állsz azzal, hogy fehér vagy...
2010. ápr. 20. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Ha a cigány büszkélkedhet hogy milyen raj akkor neked is

szabad

2010. ápr. 20. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Elsőnek: a zsidó nem csak egy vallás, hanem egy nemzet is... nézz utána jobban, ha már osztod az észt.
2010. ápr. 20. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
22%

Ha csak ez hiányzik neked, legyél rá büszke, de úgy hogy

avval senkit emberi méltóságában ne sérts meg, bármilyen

más is a bőrszíne.

2010. ápr. 20. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem csak arra lehet büszke az ember amit ELÉRT,arra nem amibe született. Legyen büszke az ember,mert van két karja,vagy szőke vagy szép vagy fehér?Szerintem nem.Az hogy a cigók büszkék arra,hogy azok ,ami,szerintem nem jó példa.Ők is csak azért azok,mert annak születtek,semmit nem tettek érte.Ha Te nem szereted őket,főleg ne róluk vegyél példát.Másrészt nem törvényesen büszkék rá,csak szokásból.Ahogy sokan a magyarságra is büszkék-semmi törvény nem támasztja se ezt,se azt alá.Egyéni döntés.
2010. ápr. 20. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

"A zsidó az egy vallás, jobb ha most meg tudod!"

ja ja ami kimondja az ember az csak zsidó

a többi meg goj

én büszke vagyok hogy fehér vagyok és többnek is tartom magam és fajom a cigányoknál

2010. ápr. 20. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehetsz, de inkább örülj neki :D Ha fekete lennél, akkor valószínűleg igen nagy nyomorban élnél, ha sárga, akkor annyi helyed sem lenne, mint szardíniának a dobozban, ha cigány, akkor társaidon, és néhány értelmiségin kívül az egész világ utálatát élveznéd (persze ezt nyíltan senki nem vallaná be), ha zsidó, akkor pedig a világ legnagyobb része elítélne háborús bűnökért :D
2010. ápr. 20. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

"én büszke vagyok hogy fehér vagyok és többnek is tartom magam és fajom a cigányoknál"

Mi az,hogy a fajod?Egy emberi faj van...

2010. ápr. 21. 15:32
 9/11 anonim válasza:
100%
előttem szólónak igaza van. a helyes megfogalmazás. fajta. (pl: minden kutya fajtiszta de nem mindegyik fajtatiszta)
2010. ápr. 29. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

A két előzőhöz csatlakozom és hozzáteszem, hogy a kérdés

Téged minősít és a minősítés nem válik a dicsőségedre.

2010. máj. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!