Gyereketek magatol leul tanulni? Hany eves?
2 gyerekem van. A 13 eves lanyomnak eddig sose szoltam, mindig magatol tanult iskola utan. A fiam 15, vele nehezebb, nyustolni kell, konnyebben elterelodik a figyelme. Vele gyakorolni is szoktam. Nalatok mi a helyzet?
Udv. :)
Én soha nem ültem le tanulni se magamtól, se nyüstölésre, csak most mióta egyetemre járok.
Oké, mikor gépeztem, sokszor olvasgattam sulival kapcsolatos dolgokról, de az nem célzott tanulás.
Kb 4-es átlagom volt mindenből.
Én is "gyerekként" írok
Minidg magamtól tanultam, első osztálytól..gyakorolni sem kellett, max a verset mondtam fel..
Tesőmat midnig nyüstölni kellett, gimiben azt hitték nem, inkább kellett volna., meg az érettségire és 20felett a jogsit amikor csinálta is figyelmeztetni kellett, hogy ennél többet kell tanulni..
Szintén a >gyerek< oldalról:
Alsóban együtt tanultunk napköziben, de én általában mindig az elsők között voltam kész, aztán ha kellett segítettem annak aki még nem készült el, vagy nem értette (pl.matek). Felsőben 5-6.osztályban kicsit azért a tanárok is bekeményítettek de nem sok tanulással (napi max.1-1,5 óra) mindkét évben kitűnővel zártam. Aztán átmentem egy kisgimibe, de most is kb.ugyan annyit tanulok. 7.-ben fizikából lettem 4-es többi 5. Idén kicsit más a helyzet, mert előre kellett tanulnom cserediákság miatt, de akkor sem "haltam bele". Most nem kell semennyit sem tanulnom, de azért átnézem amit veszünk (otthon már nagyjából mindenből lezártak). Asszem 1-2 4-esem lesz..biosz és fizika.:) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!