Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek is rosszul esne, ha a...

Nektek is rosszul esne, ha a gyereketek nem köszöntene meg anyák napján?

Figyelt kérdés

Ő 30, én 61 éves.

Lehet, csak az öregedéssel járó érzékenység, de érdekelne a véleményetek. Köszönöm!

#Anyák.
2015. máj. 15. 12:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%

én ahogy ismerem apát hogy ő i egy gyerek és anya "nevei"

én biztos jó anya létemre szólné neki még eőtte nap, hogy várom anyáknapjára ellenvetés nélkül.

2015. máj. 15. 12:26
 2/17 anonim ***** válasza:
28%
*"neveli"
2015. máj. 15. 12:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eszébe se jutott h mikor van anyaknapja, nem sértődnék meg . 31 éves vagyok, nincs gyerekem, ha anyukamnak rosszul esne, akkor gondolom szólna s bebiztositanam magam h jövőre ne felejtsem el.
2015. máj. 15. 12:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem esne rosszul. Nem is értem minek kell ekkora ügyet csinálni ebből a napból. Mire jó ez az elvárás? Nem értem tényleg min váltizik vagy mit tudom én h a kezedbe nyom egy virágot és mondja h boldog anyák napját??! Nagyon ráérhest h bő egy hónappal is ezen gondolkodsz.
2015. máj. 15. 12:32
 5/17 A kérdező kommentje:

Igaz, talán én csinálok belőle ügyet.

Nem vártam virágot, több mint 200 kilométerre lakik.

Csak egy sms-t, vagy bármit. Nem felejtette el, nagymamáját megköszöntötte.

2015. máj. 15. 12:35
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
én annyiszor köszöntöm meg anyámat anyák napján, ahányszor ő engem gyerek napon, szóval soha. ez az elvárás csak pro-kontra elven működik szerintem.
2015. máj. 15. 12:35
 7/17 A kérdező kommentje:

Oké! Köszönöm a válaszokat, tehát túllihegtem!

Privi üzenetet nem kérek többet! Főleg nem szexuális jellegűt.

2015. máj. 15. 12:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Majus elso vasarnapja anyak napja. Nem bo egy honapja volt! (Aki ezt irta az tuti nem unnepli, ha nem unnepli ne valaszoljon ilyen kerdesre).

37 vagyok nekem az is rosszul esik ha netan elfelejtem vagy aznap vagy elotte utana nem tudok anyukamnak vinni viragot. Nagymamaim koszontottem mindig most utazok haza 200 kmre a nagymamat aki meg el koszonteni. Elotte aznap telefonon koszontottem. Meg a keresztanyukamat is koszontom es az anyosom is es nekem fontos, hogy a kisgyerekem is mar ezt tanulja.

mivel en ebben nevelkedtem (nem volt kotelezo de mindig orom volt szep volt a csaladban nekunk ez fontos volt) ezert ha en leszek majd 61 es a lanyom nem koszont foleg ha a nagyit igen de engem nem akkor piszok szarul esne.

2015. máj. 15. 12:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem kicsit bántana, de nem a gyermekemben keresném a hibát. Talán én csináltam valamit rosszul.
2015. máj. 15. 14:15
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Te megköszöntötted őt gyereknapon?!

Nem tudom, miért vannak vérig sértődve az anyák, ha nem köszöntik őket. Akkor az apák is vágják be a durcát... sőt, jobban, mert a magyarok jó része azt sem tudja, mikor van apák napja. De persze az nem probléma... nevetséges, komolyan!

2015. máj. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!