Mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek ilyenekre költené a pénzét?
Mi a véleményetek arról, ha a kamasz lány ilyesmikre költi a pénzét (amit pl nyárimunkán keresett, vagy szülinapra kapott, stb)
E-book olvasó,
Nyelvtanulás (de olyan nyelv aminek gyakorlati haszna nem sok lesz),
Mozijegyek,
NÉHA leárazott számítógépes játékok (évente kb 3, mind 5 eur körüli áron)
Ruhák (olyan pl szuperhősös, zenekaros fiú pólók, amiket ti nem vennétek meg neki)
Ha épp úgy van akkor tenne félre hogy egyszer majd összejöjjön neki egy komoly számítógépre való.
Nyilván nem mindet venné minden hónapban, de általában ilyesmikre költene.
Marhaságok? Jó dolgok?
milyen nyelvnek nincs haszna?
mit tanul?
hottentottáúl?
ógörögűl?
mayául?
Szerintem teljesen oké. Az ő pénze, nyilván arra költi, amit egyébként nem kapna meg, és egyik sem káros vagy tiltott dolog. Ha két nap alatt elbulizná, cigire, piára és drogra költené, akkor közbelépnék.
Miért kérdezed? Nehéz otthon az anyagi helyzet, be kellene segítenie, vagy mi a gond?
Csak érdekel :D Én ilyesmiket veszek, és már nem vagyok kamasz, de eszembe jutott hogy vajon az emberek mennyire látnák értelmesnek ezeket ha a gyerekük venné. Szóval tök random kérdés, kíváncsiskodok.
Amúgy a nyelv a japán lenne, nagyon érdekesnek tűnik, de azon kívül hogy felirat nélkül nézhetnék animét meg még másfél évig az anyanyelvén beszélgethetnék a szobatársammal, azon kívül kb nulla gyakorlati haszna lenne itthon :D (angolul már felsőfokon tudok, azt már unom, a német, spanyol, stb meg nem tűnnek érdekesnek)
Nem biztos, hogy fölösleges, ki tudja, merre kanyarodik még az életed. Több egyetemen van japanológia tanszék, de pl. fordíthatsz is animéket, egyéb filmeket.:-)
Hollandul nem akarsz megtanulni, ha egyszer nagyon unatkozol? :-)
Ez teljesen normális.
E-book olvasó: nem örülsz, hogy olvas? Sokkal gazdaságosabb egy e-book,mint sok sok könyv. Gondolj bele: Mondjuk havonta vesz 2 könyvet ami durván 4500 ft. Ügye a kettő együtt 9000,-ft. Egy e-book kb. 20e ft, amire ingyenesen le tudsz tölteni egy csomó-csomó könyvet. Na melyik éri meg jobban?:)
Nyelvtanulás: Nincs olyan nyelv aminek nincsen gyakorlati haszna, ki tudja, lehet ezzel még pénzt fog keresni.
Mozijegyek: minden kamasz szeret mozizni.
Számítógépes játék: A kor velejárója. Egyébként pedig normális áron, és nem gyakran.
Ruhák: Ez most az ízlése, nem tudsz beleszólni, azaz igen, de nem lenne sok értelme ergo úgyis megveszi, ha neki az tetszik *tapasztalat*.
A gépre pedig aztmondom hogy én is gyűjtöttem rá, és nem bántam meg, mert még mindig azt használom, és semmi baja!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!