Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek ilyenekre költené a pénzét?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról, ha a kamasz lány ilyesmikre költi a pénzét (amit pl nyárimunkán keresett, vagy szülinapra kapott, stb)

E-book olvasó,

Nyelvtanulás (de olyan nyelv aminek gyakorlati haszna nem sok lesz),

Mozijegyek,

NÉHA leárazott számítógépes játékok (évente kb 3, mind 5 eur körüli áron)

Ruhák (olyan pl szuperhősös, zenekaros fiú pólók, amiket ti nem vennétek meg neki)

Ha épp úgy van akkor tenne félre hogy egyszer majd összejöjjön neki egy komoly számítógépre való.

Nyilván nem mindet venné minden hónapban, de általában ilyesmikre költene.

Marhaságok? Jó dolgok?

2015. ápr. 20. 21:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki japán szakos volt az egyetemen, mind kapott egyből jó munkát. Egyáltalán nem felesleges nyelv, főleg ha van valamilyen más területen tudásod mellé.
2015. ápr. 20. 21:28
 12/33 A kérdező kommentje:
Húú, ráhibáztál, a holland a másik amit akarok tanulni majd, csak annak lenne is haszna, jártam már ott, ismerősök kint élnek, és erősen gondolkozok már nagyon sok éve, hogy ki kéne egyszer költöznöm :D De előbb nyelv kell hozzá :D
2015. ápr. 20. 21:29
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Japán, holland és norvég kifejezetten hasznos nyelvek. Bár valójában talán nem is nagyon van olyan, aminek ne vehetnéd hasznát a későbbiekben. Ma egy népszerű nyelv mellé inkább kevésbé elterjedtet érdemes tanulni. (Pl. ha angolul tudsz, szinte bármi lehet a második/harmadik nyelved.)

Amire költesz, azzal egyébként nincs baj, én is ugyanerre dolgoztam tiniként.

2015. ápr. 20. 21:37
 14/33 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki, hogy értelmes hobbijai vannak - legalábbis az átlag kamaszhoz képest. Inkább költsön ilyenekre, mint az 500. sminktermékre, túlárazott és ízléstelen plázás ruhákra, bulira, piára, cigire, szteroidra, emeltdíjas telefonos szarokra.

Az dicséretes, hogy olvas. A nyelvtanulás sosem árt, ki tudja, mikor lesz majd a japánra szükséged. Mozi - ezzel sincs semmi baj. Ruha - kamaszkorában mindenkinek megvan a saját stílusa... én max. annak nem örülnék, ha olyan testalkathoz venne fel fiúpólót, amihez nem áll jól (testesebb pl.), vagy nem hozzáillő méretet vesz fel... a szuperhősös-zenekaros pólóval semmi bajom nincs, vagány tud lenni (inkább, mint az I'm Sexy feliratos pólók). Az meg külön tiszteletre méltó, hogy komolyabb dologra gyűjt.

2015. ápr. 20. 21:38
 15/33 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy nem cigi alkohol fű heroin kokain, adj hálát az Istennek, hogy ilyenekre költ, ha a gyerekem majd ilyenekre fog költeni akkor veszek neki egy komoly számitógépet nem kellesz rá gyűjtenie
2015. ápr. 20. 21:39
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem tartom értelmetlennek.

E-book olvasó - helyet spórolsz vele, és örülnék, hogy átadtam az olvasás szeretetét. :-)

Nyelvtanulás - nincs olyan, aminek nincs haszna, ezt verd ki a fejedből.

Mozijegy, számítógépes játék - szórakozni kell, túlzásba esni nem szabad, de ha tartod a mértéket nincs baj.

Ruhák - olyat hordj, amiben jól érzed magad.

Spórolás - én is így kezdtem, előbb kicsi célokkal, aztán egyre nagyobbal.

2015. ápr. 20. 21:40
 17/33 anonim ***** válasza:

Nem is igazán tudom elképzelni, mi másra költené egy lány a pénzét, mint ruhákra és szórakozásra. Legfeljebb még sminkre.

A nyelvtanulás meg amúgy sosem haszontalan, bármilyen nyelvet is tanulsz. Mivel szinte az összes nyelv kapcsolatban áll egymással a nyelvrokonság és/vagy az idegen eredetű jövevényszavak miatt. És egyébként a logikát is fejleszti az, ha valamilyen idegen nyelv nyelvtanát ismered.

2015. ápr. 20. 21:40
 18/33 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, saját pénze.
2015. ápr. 20. 21:53
 19/33 anonim ***** válasza:
Teljesen értelmes dolgok.
2015. ápr. 20. 21:55
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
komoly számitógépre sporolni nem sporolás hanem pénzkidobás mert hamar elavul
2015. ápr. 20. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!