Mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek ilyenekre költené a pénzét?
Mi a véleményetek arról, ha a kamasz lány ilyesmikre költi a pénzét (amit pl nyárimunkán keresett, vagy szülinapra kapott, stb)
E-book olvasó,
Nyelvtanulás (de olyan nyelv aminek gyakorlati haszna nem sok lesz),
Mozijegyek,
NÉHA leárazott számítógépes játékok (évente kb 3, mind 5 eur körüli áron)
Ruhák (olyan pl szuperhősös, zenekaros fiú pólók, amiket ti nem vennétek meg neki)
Ha épp úgy van akkor tenne félre hogy egyszer majd összejöjjön neki egy komoly számítógépre való.
Nyilván nem mindet venné minden hónapban, de általában ilyesmikre költene.
Marhaságok? Jó dolgok?
ma 22:06
A 4-5 éves olcsóbb fajta krumpli laptopom is egész jó még, nem hiszem hogy egy normálisan összerakott gamer gép hamar elavult lenne. Általában nem szoktak érdekelni azok a játékok, amik arról lesznek híresek, hogy új vasat kell venni hozzá, csak egy megbízható gép kell, amin nem minimum beállításokkal kell vegetálnom :D
23:20 mert neked nem olyan gyereked van mint nekem.
BF3-on fullra huzza a grafikát, s borotva éles képpel nyomatja.
a gépe ugy zug mint egy helikopter és langyos levegőt fuj ki magából.
a szobájában 3-4 fokkal melegebb van mint a lakás többi részében.
hát én vettem egy 350e-s laptopot, 100+-ért még egy laptopot használtan, 170-ért TV-t, 60-ért tabletet, 40-ért telefont.....apám semmit nem szólt, én kerestem meg rá a pénzt, mellette sokat is tettem félre...szóval te még spórolsz is hozzám képest :D de itt a szülők felfogása a lényeges...van akinek egy csoki is már probléma...ismerek olyat aki azon is problémázik ha a fia saját pénzéből édességet, könyvet vagy bármit vesz, mert "felesleges elszórni a pénzt ilyenekre"...
én meg a fent leírtakat megvettem és egyik szülő sem rinyált miatta :)
olyan dolgokra költsd a pénzed ami a hasznodat szolgálja...tehát ha veszel egy E-book olvasót miközben soha nem olvasol és nem is akarsz akkor tök felesleges...
Ha olyan nyelvet tanulsz ami nem érdekel és megunod 2 hét alatt akkor felesleges...
de ha te szeretnél olvasni és neked ehhez ebook olvasó kell, ha szeretnél nyelvet tanulni akkor hajrá... :)
22F
e-book olvasó: hasznos
nyelvtanulás: hasznos, még akkor is, ha olyan nyelvet tanul, amit kevesen használnak
mozijegyek: teljesen normális, kb hetente járok moziba
számítógépes játékok: nincs ezzel sem semmi baj, főleg ha ilyen olcsón veszi. én általában a megjelenéskor szoktam megvenni teljes áron. (10-15 ezer)
a ruhákkal sincs baj, ha az ilyen pólok tetszenek neki, akkor vegye meg.
"komoly számitógépre sporolni nem sporolás hanem pénzkidobás mert hamar elavul"
2012-ben raktam össze egy gépet 400 ezerből. A mai napig fut rajta minden játék 1080p-ben max beállításokon. (i7-3770k, 16gb ram, hd7970, ssd, vízhűtés, stb.)
E-book: olcsóbb egyszer megvenni, mint a könyveket
nyelv: a nyelv az kell
mozi: kell a szórakozás
játékok: kb 15 euró évente, az semmi, azzal nincs gond, bár nem értem, hogy miért nem ingyenes kalózverziókat szerez(letölteni még nem törvénybe ütköző, terjeszteni törvénytelen)
ruhák: ha neki tetszik, és fölveszi emberek közé, akkor nincs vele gond
gyűjtés: egy jó számítógép hasznos lehet, érdemes gyűjtögetni rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!