Hogy reagálnátok hogyha megtudnátok, hogy a gyereketek (20+) részt vesz kötözős, bdsm dolgokban a párjával?
20 éves lány vagyok, és ugyan még annyira nem mentünk bele, de ilyen dolgok iránt érdeklődünk a párommal. Anyáméktól "elvárom" hogy ne érdekelje őket a szexuális életem, és ne szóljanak bele. Plusz kiakadnék, hogy a cuccaim között turkálnak.
Értelmes felnőtt ember a párján kívül SENKI szexuális életébe nem szól bele kérdés nélkül.
Én vagyok a "gyerek".
Nekem valami okból kifolyólag anya talált a cuccaim között, és balhét is csapott emiatt, hogy én ilyeneket teszek a saját testemmel. Igazából zavarban voltam, mert ez nagyon kényes téma a számomra. Semmi szándékom nem volt arról, hogy megtudja, de amióta rájött hónapok óta felhozza.
Mellesleg nagyon ragaszkodik hozzám (kijelentette hogy vele öregszem meg), ez még a hab a tortán...
tudtam!!:D
de minek laksz otthon?
Akkor mondd ezt anyukádnak mosolyogva, kedvesen, mindenféle felhang nélkül (3-as vagyok):
"Anya, ha még egyszer a cuccaim között turkálnál, és olyanba akarnál beleszólni, amihez nincs közöd, btw én se szólok bele, hogyan szexelsz apuval, akkor nagyon csúnyán fogok veled beszélni, akár még a halál faszára is elküldelek majd. Kérlek, hogy ezt most jól jegyezd meg, mert komolyan beszélek. Ja, és ha megütsz, visszaütök."
Ezt tetézheted esetleg egy puszival, öleléssel, köszivel, akármivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!