Hogy reagálnátok hogyha megtudnátok, hogy a gyereketek (20+) részt vesz kötözős, bdsm dolgokban a párjával?
1.:18 fölött nincs beleszólása abba, hogy mit csinálsz, ezt nyugodtan közöld vele
2.:ha az én gyerekem lenne nem igazán érdekelne(ok:18 fölött nagykorú nem az én gondom)
3.:úgy találta meg, hogy turkált a cuccaid között, mivel az a te magántulajdonod amiben(gondolom az engedélyed nélkül) kutatott, szigorúan véve bűncselekményt követett el(nem tudom pontosan a meghatározást de a magánlaksértés az megvan igaz? némileg hasonló de jóval "alacsonyabb rendű")
Miután én is ezt csinálom, inkább én aggódom azon, hogy a gyerek esetleg turkál a szekrényben és megtalálja az eszközöket :-)
Én úgy gondolom, hogy 18 év fölött magánügy a szex, másnak a cuccai között csúnya dolog turkálni, és hiába laksz otthon, a szüleidnek nincs köze a magánéletedhez. Mindezt kedvesen elmondhatod édesanyádnak, aki csak aggódik érted. Viszont felháborítónak tartom azt a hozzászólást, hogy ha megüt, visszaütöd.
Ő szült, ő nevelt fel, nem emelhetsz rá kezet. Ha extrémen viselkedik, vagy tűröd, vagy elköltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!