Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit gondolnátok, ha...

Szülők, mit gondolnátok, ha 13 éves gyereketek ilyen kérdést tenne fel nektek?

Figyelt kérdés
"Anya/Apa, te akkor is szeretnél, ha meleg lennék?"

2015. júl. 8. 21:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ssjnos ezt mi innen nem tudjuk.Az enyém se tud semmut de én úgy gondolom hogy elfogadná ha nem is könnyen.Na apàm tuti nem.

Te is figyeld az ezirányú reakciókat.

2015. júl. 8. 22:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Persze ha nem 1200%a siker mèg nem mondanám el.Mèg 5 évet kihúzni gyülölködésben s z ar lehet...
2015. júl. 8. 22:10
 23/29 anonim ***** válasza:
Nekem anyu azt mondta, hogy szeretne, pedig soha nem hittem egy percig sem, hogy leszbikus vagyok, csak állandóan vitatkoztam mindenkivel.
2015. júl. 8. 22:18
 24/29 anonim ***** válasza:
67%
Nekem van két 13 éves fiam. Nem örülnék egy ilyen bejelentésnek, de a szeretetemen nem változtatna. Nem tudom elképzelni, hogy ezért kevésbé szeressem őket.
2015. júl. 8. 22:40
 25/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szeretne. De fiatal vagy még nagyon ahhoz, hogy ilyeneken gondolkodj. Még most indulnak be nálad a hormonok, valóban nem tudhatod, kibe mibe szeretsz bele. Ez így a természetes. De ha te mindenképp tudod, hogy meleg van akkor sem fog megváltozni az érzésed és elfojtani sem fogod tudni, ha édesanyád azt mondaná, hogy nem szeret. Ez nem ettől függ, egy szülő minden körülmények között szereti a gyerekét még akkor, ha azt épp nem mutatja ki.
2015. júl. 8. 22:48
 26/29 anonim válasza:
Én azt gondolnám hogy megkéne kérdezned tőle hogy miért tette fel ezt a kérdést és beszélgetni vele a témáról.
2015. júl. 8. 22:54
 27/29 Gyémántlány ***** válasza:
"Igen, drágám, akkor is szeretnélek, ha meleg lennél, mert én feltétel nélkül szeretlek"
2015. júl. 11. 17:19
 28/29 anonim ***** válasza:

Én ezeket ajánlom megnézésre. Szerintem hasznos lehet szülőnek és gyereknek egyaránt

[link]

[link]

2016. máj. 15. 12:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Persze hogy szeret, a gyermeke vagy
2020. szept. 16. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!