Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit gondolnátok, ha...

Szülők, mit gondolnátok, ha 13 éves gyereketek ilyen kérdést tenne fel nektek?

Figyelt kérdés
"Anya/Apa, te akkor is szeretnél, ha meleg lennék?"

2015. júl. 8. 21:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

A, Látja a különböző idióta, homofob kommenteket az amerikai törvényről és érdekli, nekem mi a véleményem. -Persze hogy szeretnélek, mindegy hogy fiú vagy lány a kedvesed, te ugyanaz az ember maradsz.

B, Valóban meleg és érdekli, nekem mi a véleményem - Persze hogy szeretnélek, mindegy hogy fiú vagy lány a kedvesed, te ugyanaz az ember maradsz

2015. júl. 8. 21:22
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
Hogy a te Anyad mit fog gondolni és érezni, azt mi nem tudhatjuk
2015. júl. 8. 21:23
 13/29 anonim ***** válasza:
3%

Most őszintén, mi honnan tudjuk, hogyan fog reagálni?

Lehet, hogy nagy katolikus, ki is térne a hitéből. Lehet, hogy teljesen laza anyukád van. Lehet, hogy bántaná, de nem mutatná ki.

Ezer féle variáció van.

Amúgy 13 évesen szerintem ne mond meg neki. Jó persze tudom a "melegségből" nem lehet kinőni, viszont ilyen korban fűbe-fába szerelmes lesz az ember. Jelen esetbe egy másik lányba. Most indultak be a hormonok, szerintem várj vele még egy kicsit. Úgyse fogsz hazacipelni egy darabig lányokat. Meg az iskolában és a tévében is a buzulás a menő (nem is értem). Majd alakul a dolog.

Vagy erre mikor jöttél rá, hogy az vagy?

2015. júl. 8. 21:25
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Erről csakis és kizárólag melegekkel beszélj először, mert a heteróknak kb. 1%-a képes ezt megérteni, a többiektől csak a szokásos hülyeséget fogod kapni, hogy "majd kinövöd" "majd alakul" "egy jó szex után nem leszel többet meleg" "ez a mai divat" "mit ronthattak el a szülők" stb... vagy konkrétan mocskolódást. Facebookon az LMBTQ oldalán találsz olyan embereket, akik tudnak segíteni neked. Abban is, hogy hogy mondd el a szüleidnek.
2015. júl. 8. 21:29
 15/29 anonim ***** válasza:
12%
Tényleg az vagy vagy csak menőségből akarsz az lenni?
2015. júl. 8. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
5%

Ja hogy jövök itt a hetero hülyeségeimmel (anyukája is hetero, szóval heteroként fog reagálni)

Ennyi erővel mondhatnám azt, hogy jössz itt a buzeráns hülyeségeiddel.

2015. júl. 8. 21:32
 17/29 anonim ***** válasza:
71%

Egy igazi barom vagy kedves "menőségből akarsz az lenni?"-zős válaszoló.

1:k*r . va menő Mo.-n(és bárhol máshol)melegnek lenni.

2.Ha nem is menő,azért az érzés kedvéért megéri.Mert állati jó érzés a tàrsadalom szinte leg utáltabb kisebbségéhez tartozni meg félni higy ha rossz ember tudja meg rólad tönkreteszik az életedet..

2015. júl. 8. 21:45
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Kapcsold be a tv-t...mondjuk a vivatv-re és meglátod miről beszélek :P
2015. júl. 8. 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

13-assal nem tudok egyet érteni.

1. Én is katolikus vagyok, és semmi bajom nincs a melegekkel. Anyukád bármilyen vallása ellenére is szeretni fog. Először nem lesz neki könnyű, de el fogad tèged, úgy ahogy vagy.

2. Nem igaz, hogy fűbe-fába szerelmes lesz az ember. Szerintem ennyi idősen el tudja dönteni, hogy kihez vonzódik. Vagy te esetleg 13 évesen a saját nemedhez is vonzódtál? Mert a szavaidból nekem az jön le, hogy számodra ilyen is elképzelhető.

3. Ő lány, ergó nem tud "buzulni" se.

4. És te mikor jöttél rá, hogy nem vagy meleg? Ez nem olyan, hogy hopp, egyszer csak ràjöttem, mint egy matek példára...

Amúgy én a helyedben nem fojtanám magamba. Ha ismersz hozzád hasonlót, akkor vele beszeld meg. Sajnos itt a legtöbben csak gyűlölködni tudnak.

Sokan lettek öngyilkosok, mert úgy próbáltak élni, ahogy a társadalom elvárta és nem úgy, ahogy szerettek volna.

2015. júl. 8. 21:52
 20/29 A kérdező kommentje:

Miért menőség az, hogy minden nap rettegnem kell attól, hogy megvernek? Hogy félnem kell, nehogy a szüleim megutáljanak? Hogy évekig csak az jár a fejemben, hogy már maga a létezésem is bűn?

11 éves korom óta sejtem, de már első-második osztályban is furcsa dolgokat éreztem a legjobb barátnőm iránt... Bár akkor ez még nem tudatosult bennem, azt se tudtam, hogy ilyen létezik. Utólag visszanézve viszont rájöttem egy-két dologra.

Nem vagyok biztos magamban, hisz mint mondtátok, fiatal vagyok még, akár a kutyámhoz is vonzódhatok, mivel a hormonok elég kiszámíthatatlanok ilyen korban. Én csak azt szeretném megtudni, hogy anya szeretne-e.

Ezt a kérdést vegyétek közvélemény kutatásnak.

2015. júl. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!