Szülők, mit gondolnátok, ha 13 éves gyereketek ilyen kérdést tenne fel nektek?
A, Látja a különböző idióta, homofob kommenteket az amerikai törvényről és érdekli, nekem mi a véleményem. -Persze hogy szeretnélek, mindegy hogy fiú vagy lány a kedvesed, te ugyanaz az ember maradsz.
B, Valóban meleg és érdekli, nekem mi a véleményem - Persze hogy szeretnélek, mindegy hogy fiú vagy lány a kedvesed, te ugyanaz az ember maradsz
Most őszintén, mi honnan tudjuk, hogyan fog reagálni?
Lehet, hogy nagy katolikus, ki is térne a hitéből. Lehet, hogy teljesen laza anyukád van. Lehet, hogy bántaná, de nem mutatná ki.
Ezer féle variáció van.
Amúgy 13 évesen szerintem ne mond meg neki. Jó persze tudom a "melegségből" nem lehet kinőni, viszont ilyen korban fűbe-fába szerelmes lesz az ember. Jelen esetbe egy másik lányba. Most indultak be a hormonok, szerintem várj vele még egy kicsit. Úgyse fogsz hazacipelni egy darabig lányokat. Meg az iskolában és a tévében is a buzulás a menő (nem is értem). Majd alakul a dolog.
Vagy erre mikor jöttél rá, hogy az vagy?
Ja hogy jövök itt a hetero hülyeségeimmel (anyukája is hetero, szóval heteroként fog reagálni)
Ennyi erővel mondhatnám azt, hogy jössz itt a buzeráns hülyeségeiddel.
Egy igazi barom vagy kedves "menőségből akarsz az lenni?"-zős válaszoló.
1:k*r . va menő Mo.-n(és bárhol máshol)melegnek lenni.
2.Ha nem is menő,azért az érzés kedvéért megéri.Mert állati jó érzés a tàrsadalom szinte leg utáltabb kisebbségéhez tartozni meg félni higy ha rossz ember tudja meg rólad tönkreteszik az életedet..
13-assal nem tudok egyet érteni.
1. Én is katolikus vagyok, és semmi bajom nincs a melegekkel. Anyukád bármilyen vallása ellenére is szeretni fog. Először nem lesz neki könnyű, de el fogad tèged, úgy ahogy vagy.
2. Nem igaz, hogy fűbe-fába szerelmes lesz az ember. Szerintem ennyi idősen el tudja dönteni, hogy kihez vonzódik. Vagy te esetleg 13 évesen a saját nemedhez is vonzódtál? Mert a szavaidból nekem az jön le, hogy számodra ilyen is elképzelhető.
3. Ő lány, ergó nem tud "buzulni" se.
4. És te mikor jöttél rá, hogy nem vagy meleg? Ez nem olyan, hogy hopp, egyszer csak ràjöttem, mint egy matek példára...
Amúgy én a helyedben nem fojtanám magamba. Ha ismersz hozzád hasonlót, akkor vele beszeld meg. Sajnos itt a legtöbben csak gyűlölködni tudnak.
Sokan lettek öngyilkosok, mert úgy próbáltak élni, ahogy a társadalom elvárta és nem úgy, ahogy szerettek volna.
Miért menőség az, hogy minden nap rettegnem kell attól, hogy megvernek? Hogy félnem kell, nehogy a szüleim megutáljanak? Hogy évekig csak az jár a fejemben, hogy már maga a létezésem is bűn?
11 éves korom óta sejtem, de már első-második osztályban is furcsa dolgokat éreztem a legjobb barátnőm iránt... Bár akkor ez még nem tudatosult bennem, azt se tudtam, hogy ilyen létezik. Utólag visszanézve viszont rájöttem egy-két dologra.
Nem vagyok biztos magamban, hisz mint mondtátok, fiatal vagyok még, akár a kutyámhoz is vonzódhatok, mivel a hormonok elég kiszámíthatatlanok ilyen korban. Én csak azt szeretném megtudni, hogy anya szeretne-e.
Ezt a kérdést vegyétek közvélemény kutatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!