Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti rábíznátok a...

Anyukák! Ti rábíznátok a gyereketeket egy tini “ bébiszitterre”?

Figyelt kérdés
13-14 évesre.

2020. szept. 23. 15:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%

A jelenben kizárt.

Ha ezt 15-25 éve kérdezed meg, igen, bár nem 13-14 évesre. A mostani tinik ki se látnak a telefonjukból, nem figyelnek a gyerekre. Az én 21 éves hugom is csak telefonozik a fiam mellett és a plafonon van ha hozzászól a gyerek. Slusszpoén hogy óvónő lesz, most jár az ELTE-re.

2020. szept. 23. 18:08
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
13-14 évesre biztosan nem. Kivéve, ha egy olyan rokonról van szó, akit jól ismerek, szeret a gyerekkel lenni és tudom, hogy abszolút megbízható.
2020. szept. 23. 18:37
 13/26 anonim ***** válasza:
28%

Hiába megbízható, ha egyetlen vészhelyzetre sincs felkészülve.

A gyerekre nem akkor nehéz vigyázni, amikor minden rendben, és nem azért hagyjuk felnőttel, hogy ne unatkozzon, hanem azért, hogy ha:

- félrenyel

- rosszul esik

- ráesik valami

- megsérti magát

- beteg lesz

....sorolhatnám még, akkor legyen ott valaki, aki tenni is tud valamit a jajveszékelésen túl. Ezenkívül legyen aki előre látó, és megakadályozza ezek megtörténtét. Erre egy kistini nem képes. Az, hogy rábízza a gyerekre valaki a másik gyereket, az egy hamis biztonságérzet, és addig működik, amíg ténylegesen baj nincs.

2020. szept. 23. 18:39
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
Jezusom dehogyis!!! Felnottek kozul se biznam ra sokmindenkire
2020. szept. 23. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
biztos hogy nem! Te se tedd.
2020. szept. 23. 21:42
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
fiatal kiscsajra se fősulira nem bíznám, ne vigyél semmilyen nőt a házadba, még akkor se ha szerinted ronda. lehet a férjed nem kezd ki vele, de a csajok simán teszik magukat a férjed előtt. ha nem akarod hogy szex közben az urad a bébiszitterre gondoljon, eszedbe se jusson nőt vinni a házba. ez amúgyis érzékeny időszak a pasiknak, ők nincsenek úgy beleszerelmesedve a gyerekbe mint mi, a régi életüket siratják pont....
2020. szept. 24. 18:23
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
ja és a kis 14 évesek ma már hatalomas ribik. a te szemedben még gyerek, a férjed már látja a domborulatait...
2020. szept. 24. 18:24
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem, kedves utolsó, itt csak te vagy pedofil.
2020. szept. 24. 18:30
 19/26 anonim ***** válasza:
15%
Isten ments! Felnőtt emberre sem bíznam, nem hogy egy gyerekre?!!! 😱😬 ezeknek a mai tiniknek meg kis 18-20-25 éves kisgyerekekre még egy marék döglött lepkét sem biznék, nem hogy egy élő lényt, jelen esetben egy gyereket!.... Ezek a mai gyerekek teljesen életképtelenek mind egytől egyig! Még saját magukat sem tudják ellátni, egy szendvicset nem tudnak össze rakni! Nehogy ilyenekre bízd a szegény nyomorult gyereket!!!! Még a végén te mész börtönbe, ha meghal a gyerek, mert nem tudnak ezek vigyázni senki és semmire sem! Csak a telefonjuk létezik!
2020. szept. 24. 22:34
 20/26 anonim ***** válasza:
30%

"2020. szeptember 25. 14:22

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Anyukák! Ti rábíznátok a gyereketeket egy tini “ bébiszitterre”?

"Isten ments! Felnőtt emberre sem bíznam, nem hogy egy gyerekre?!!! 😱😬 ezeknek a mai tiniknek meg kis 18-20-25 éves kisgyerekekre még egy marék..."

Az üzenet:

Szia! Igazság szerint én vagyok a tini, csak azért kérdeztem meg mert nagyon szeretnék bébiszitterkedni.

Nem olyan vagyok mint a többi mert nem egész nap a telefonon lógok! És mosogatok , főzők , segítek stb."

Privát üzenetre válaszolva!

Nem abból áll a bébiszitterkedes, hogy

"És mosogatok , főzők , segítek stb."

Hanem sokkal összetettebb és felelősségteljes viselkedés! Az, amit leírtál, inkább egy konyhai kisegítőnek felel meg és ezt keverted össze a bébiszitterkedessel! Inkább úgy keress zseb pénzt, hogy konyhai kisegítőnek mész és nem bébiszitternek!

2020. szept. 25. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!