Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te rábíznád a gyereked anyósod...

Te rábíznád a gyereked anyósodra, ha piszkos?

Figyelt kérdés

Értsd: évente kétszer takarít fürdőt, alig mos fel, kinti cipővel simán bemennek, alig mos kezet, evés közben végignyalja a menüt a kezén, még sárgállik is a pörkölttől és akkor nyúl felé: "na idejössz a mamához?" és persze én vagyok a gonosz, hogy lemerevedve egy szó nélkül simán nem nyújtom át.

Beadja a gyerekem kezébea sáros cipőt, földre leesett zsemléjét felteszi az etetőszékre.

Egyszer nála hagytam egy órára, és mire mentem, az volt a nevetség tárgya, hogy a fiam a hónapok óta nem cserélt ágyneműjükben ugrált. Nem vetik be az ágyat, nem pakolnak el semmit, amit leteszel, fél év múlva ugyanott.

Ha a dédipapa összefossa a wc-t, 2 hónapig minimum ott a mintája, míg le nem törlődik....

Az a gond, hogy szólni sem lehet, mert kiakad.

Miközben ki van már akadva, hol az unoka (házhoz nem jön, mert a fiam csak velem foglalkozik, ha itt vagyok).

Másfél éves a fiam és néha jól jönne a segítség, de eddig mindig inkább kifulladtam, mint ez... Mostanában viszont olyan fáradt vagyok, hogy készülök beadni a derekam.

2018. jan. 26. 08:06
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja ez az ő kifogása, hogy ezért nem jön. Nekem meg már az is segítség lenne, ha csak lenne még valaki itt.
2018. jan. 26. 08:10
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem, egy órát se bíztam volna rá.
2018. jan. 26. 08:11
 3/27 anonim ***** válasza:
73%

Oszinten, en nem, mert eleg finnyas vagyok.

A kupi nem zavar, marmint ha nincs elpakolva, de azert kb tisztasag van, de ez a honapok ota osszefosott wc, majd azt hasznalva nem megmosott kez, durvan koszos padlorol eves, meg hasonlok annyira a masik veglet, hogy nem hagynek ott apro gyereket. Meg nagyobbat sem.

Ez azert durva.

Pl nalunk nagyszulokkel azt kellett megbeszelni, hogy gyogyszert, penget, vagy epp asvanyvizes uvegbe toltott hipot ne hagyjanak elol (utobbit mondjuk azota sem ertem, hogy mi ertelme ugy tarolni meg akkor sem, ha csak felnott emberek elnek ott), de abszolut megertettek es figyeltek ra azutan, hogy unokak jartak mar naluk.

2018. jan. 26. 08:15
 4/27 A kérdező kommentje:
Saját fia se érti... Nagy sértődés lesz a bébiszitterből. Hogyan magyaráznátok ki?
2018. jan. 26. 08:39
 5/27 A kérdező kommentje:
Mármint az anyját em érti.
2018. jan. 26. 08:39
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer nála hagytam egy órára,"

Gondolom nem most lett ilyen.

Akkor miért hagytad nála?

Már születéskor le kellett volna tisztázni finoman, hogy unokázni nálatok lehet.

2018. jan. 26. 08:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Így ahogy leírtad, megmondanám, hogy ott retek van és nem hagyom ott. Ennyi.

Férjed vak?

2018. jan. 26. 08:58
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad, már csak azért sem mert ilyen korba nincs kifejlődve az immunrendszerük, még az hiányozna benyaljon egy e-coli baktériumot, vagy rosszabbat.

Meg kell mondani hogy hozzátok jöhetnek, az miért nem jó hogy elmész fodrászhoz,kajálni apával vagy ahova akarsz/akartok, mama meg ott marad nálatok addig a gyerekkel? nálunk tiszták a mamák, de sokszor csináljuk így.

2018. jan. 26. 09:01
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kaja a probléma, rendszeresen romlottat főz anyós, mert olcsó volt a hús, nem baj, h büdös, majd ő jól megfűszerezi, penészes a sajt, nem baj, jó lesz pogi tetejére, stb... én megmondtam, h soha egy percre sem lehet kettesben a gyerekkel, illetve nem megyünk hozzá és ide se hozhat kaját. Morgott, szidott a férjemnek, ő viszont egyetért velem, ezt el is mondta neki. Határozottnak kell lenni, a gyerek érdekében, főleg, ha az egészsége is veszélybe kerülhet.
2018. jan. 26. 09:31
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem hagynám ott, és nem is igen mennék hozzájuk.

Nálunk pl a családi napköziben lehet olyat hogy csak alkalmanként vagy pár órára hagyod ott, nézz utána biztos felétek is van.

2018. jan. 26. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!