Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te rábíznád a gyereked anyósod...

Te rábíznád a gyereked anyósodra, ha piszkos?

Figyelt kérdés

Értsd: évente kétszer takarít fürdőt, alig mos fel, kinti cipővel simán bemennek, alig mos kezet, evés közben végignyalja a menüt a kezén, még sárgállik is a pörkölttől és akkor nyúl felé: "na idejössz a mamához?" és persze én vagyok a gonosz, hogy lemerevedve egy szó nélkül simán nem nyújtom át.

Beadja a gyerekem kezébea sáros cipőt, földre leesett zsemléjét felteszi az etetőszékre.

Egyszer nála hagytam egy órára, és mire mentem, az volt a nevetség tárgya, hogy a fiam a hónapok óta nem cserélt ágyneműjükben ugrált. Nem vetik be az ágyat, nem pakolnak el semmit, amit leteszel, fél év múlva ugyanott.

Ha a dédipapa összefossa a wc-t, 2 hónapig minimum ott a mintája, míg le nem törlődik....

Az a gond, hogy szólni sem lehet, mert kiakad.

Miközben ki van már akadva, hol az unoka (házhoz nem jön, mert a fiam csak velem foglalkozik, ha itt vagyok).

Másfél éves a fiam és néha jól jönne a segítség, de eddig mindig inkább kifulladtam, mint ez... Mostanában viszont olyan fáradt vagyok, hogy készülök beadni a derekam.

2018. jan. 26. 08:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Most a férjem nagy projektben van benne, de délutánonként 1-2 órára már meg fogja szakítani, emiatt csúsznak a határidők, de muszáj, mert látja, hogy már kifáradtam.
2018. jan. 26. 12:31
 22/27 anonim ***** válasza:
51%
Hát, van ebben a leírásban jó pár dolog, ami beleférhet. De olyan is, ami viszont nem. Az emberek manapság túltakaritják a lakást. Gusztustalan, de baja nem lesz senkinek ha,megfogja másnak a pörköltszaftos kezét, nem hagynám,mert ne legyen olyan a ruhája, de ettől betegséget nem lehet kapni, a wc-t viszont takarítani kell.
2018. jan. 26. 12:56
 23/27 A kérdező kommentje:
De azt a kezét ő előtte lenyalogatta. Akkor még csak 2 hós volt a fiam, de eléggé megjegyeztem.
2018. jan. 26. 12:59
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem bíznám rá, sőt, oda sem vinném.
2018. jan. 26. 13:18
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem vinnem. Kizart dolog.
2018. jan. 26. 15:42
 26/27 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a gyerek?

Nem lehetne beadni heti 2-3 nap délelőtt családi napközibe? az csak kb 3 óra, játszik más gyerekekkel, tanul dogokat és addig van időd magadra.

De a babysitter is jó! Én egyszerűen csak nem mondanám el neki, semmi köze hozzá. Azt meg a fia mondja meg, hogy retekbe nem hozunk ide neked gyereket. Gyerek nem arra való, hogy a mama ne unatkozzon!

2018. jan. 30. 11:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Csana beszoktatás alatt van, nem lesz könnyű, de hátha sikerül. Másfél éves.
2018. jan. 31. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!