10 hónapos kisbabád rábíznád egy nagyon megbízható és lelkiismeretes nagymamára egy hosszú hétvégére?
Én nem bíznám rá, maximum abban az esetben ha olyan dolgom van amit semmiképpen nem tudok máshogy elintézni. De valószínűleg akkor meg az apukája ráérne vigyázni rá.
Azért, mert el akarok menni kikapcsolódni pár napra, azért biztosan nem hagynám otthon senkire a babámat, én vinném őt is magammal, persze nyilván nem ugyanaz az élmény de pl. az egyik bababarát hotelbe most egy nagyi ingyen utazhat a családdal, szerintem ezt érdemes kihasználni annak aki ilyesmit tervez és akkor a nagyi tud addig a babára vigyázni amíg a szülők romantikáznak és mégse otthon punnyad az ember...
Enyém 8 hós, és nagyon jól jönne egy szabad nap, de valahogy az is nehéz érzéseket okoz, hogy 1 órára nagyinál hagyjam, pedig jól kijönnek.
Mikor múlik el vajon ez az érzés?
Szerintem csak egyszer kell túlesni rajta, utána biztos könnyebb lesz!
Ja, hogy az anyukád az?! :o)))
Azt hittem, egy "idegen" nagyira bíznád. Hát így azért sokkal jobb. :o)
Én nem vagyok jó kapcsolatba az enyémmel, így rá nem bízom soha a gyerekeim, de anyósra igen, ő nagyon klasszul csinálja. Viszont 10 hónaposan nekem még szopiztak aktívan, így akkor még nem hagytam őket rá, csak később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!