Ez megbízható táp? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
hát pedig igenis túl van méretezve, egy egyvideókártyás, négymagos processzorral szerelt gép soha a büdös életbe nem fog 300W-nál többet fogyasztani. az csak boltos duma, hogy a játékra szánt csúcsgépekbe ilyen embertelen 6-7-800W-os tápok kellenek.
kedves kérdező, te viszont jól választottál jó megbízható és erős táp, de én amondó vagyok hogy a 400-as vagy a 450-es is elég.
egy átlagos vinyó fogyasztása pár watt, csak a felpörgéskor fogyaszt 10W körül, vagy afelett (de ilyenkor a többi alkatrészen ugye nincs terhelés). a procin és a videókártyán kívül az összes alkatrész fogyasztása olyan kicsi (arányosan persze), hogy nincs is miről beszélni.
amit te írsz, az viszont kapitális baromság, mert egy olyan pc-nek a fogyasztása, amiben egy magas órajelű négymagos proci, és egy csúcskategóriás videókártya van benne, sem nagyon haladja meg a 300W-ot. ezért ajánlunk 400-500W körüli tápokat, meg ezeknél erősebbekre csak a több videókártyával illetve extrém magas fogyasztású procival rendelkező gépeknek van szüksége.
amúgy igen, igazad volt, nekem is csak egy 450W-os Corsair HX táp van a gépemben, a régi Seasonic beles, de az olyan bika, hogy a gépem a négymagos procival és a hd4850-el is csak feles terhelést tud adni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!