Légzésfigyelőt szeretnék venni. Melyik fajtáját válasszam, ami megbízható és lehet rá számítani hosszú távon is?
Szia!
Mi Angel Care-t vettünk és kitűnő. Bár a mienk bébiőr és légzésfigyelő. Téves riasztás kétszer volt az elején mert túl érzékenyre állítottuk az érzékelőt. Viszont riasztott akkor is amikor a babánk "elfelejtett" levegőt venni az első pár hétben. De nézz utána az Álomvirág nevű készüléknek is mert jóval olcsóbb ha jól tudom és állítólag az is nagyon jó. Én erről már csak a szülés után szereztem tudomást. Használtan is tudsz venni a Tesz-vesz-en vagy a Vaterán. Hogy mire érdemes odafigyelni arra azt tudom mondani, hogy funkcionálisan mindegyik ugyan azt a célt szolgálja, tehát nincsenek óriási különbségek közöttük, inkább ha hazamész próbáljátok ki azonnal. És nem ártana elvégezned az életmentő tanfolyamot mert hiába van légzésfigyelő, ha nem tudja az ember mit kell tennie vészhelyzetben akkor nem ér semmit. A kislányom 11 hónapos de még mindíg használjuk és fogjuk is mert így vagyok nyugodt.
Én a Brendonban vettem Angelcare 401-légzésfigyelő & bébiőr egyben.Mi azért ruháztunk be újba,mert szeretnénk tesót is.Egyszer riasztott be,mikor hason erőlködött és valahogy kimaradt a levegővétel-épp ott álltam fölötte.
Állítólag az jobb aminek 2 érzékelő lapja van.De van olyan is amit pelusra kell rácsíptetni-van akinek az vállt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!