Rábíznád a babádat így az anyósodra?
Szia!
Simán rá is bizom mert megbizom benne!! :) Nagyon szereti az unokáját és tök sokat megy vele játszik, bújócskáznak mint akinek semmi baja sincs :D!! Pedig neki is van egy csomó baja de ha ott van a kisfiam semmi baja nincs!
Jó látni ahogy a kisfiam is imádja a mamát mindennap együtt sétálunk délután vagy ott vagyunk náluk!Kisfiam ha meglátja az anyóst annyira örül,hogy beleremeg és sikongat neki :D!! 11 hónapos lesz és nyáron tervezem,hogy 1-2szer ott alszik náluk de sztem nem lesz gond vele én nehezebben fogom viselni szerintem :D!!
Én a legnagyobb nyugalommal bízom a gyerekemet az anyósomra.
Nála van a legjobb helyen,ha dolgunk van:)
en anyukamnak is izuleti problemai vannak (elso dolog amit megtanitott a bébimnek, hogy "hol fáj a mama lába?" az meg mutatja :D))) de nagyon jol elvannak. az elejen nagyon durvan raszoltam mindket nagyira, hogy azt eszi a gyerek amit en mondok, es akkor amikor en mondom. az anyukam elfogadta, az anyosom nem
(fura, mert azt hittem forditva lesz).
anyóspajtas fitt, meg egy tizessel fiatalabb, mint anyam.
ennek ellenere anyamra rabiznam, mert FIGYEL a gyerekre, JOL ERZI MAGAT VELE a gyerek, es tudom, hogy anyam hallgat ram, nem ad neki oylat, amit nem akarok. ANYOSra nem biznam ra, mert NEM FIGYEL ra, azzal a mondattal, hogy pedagogus, a gyerek helyett is tudja, hogy mit akar, es az rossz, es nem hallgat ram, amikor mondom neki, hogy a bebi nem ezt akarja.
szoval en nem tiltanam el, hanem nem hagynam oket kettesbe.
szoval ezzel igazabol azt akartam valaszolni, hogy az izuleti problema annyira nem sokat nyom a latba. nem irtad mennyire szereti a babad, mennyire "erzi" a babat.
de ha jol elvannak, akkor kozolnem vele, hogy majd elviszed orvoshoz, mert ugy nez ki allergias a tejre/egyeb dologra, amit adni akar neki es te nem akarod, es akkor legalabb arra az egy elkalomra nem ad
övön aluli, de ha fontos neki a gyerek, akkor nem fogja adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!