Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rábíznád a babádat így az...

Rábíznád a babádat így az anyósodra?

Figyelt kérdés
Anyósom már előre eltervezte,hogy milyen jókat fognak játszani majd a kislányommal,aki most 8 hónapos.Fog rá vigyázni,elviszik a nyaralójukba,stb.Ennek eleve nem örülök,de ez más kérdés.A problémám az,hogy anyós gyermek kora óta ízületi problémákkal küzd,ami azt jelenti,hogy elég lassan mozog,futásról meg persze szó sem lehet.Szívproblémája is van,de az főként csak nyáron jön elő.A hátam mögött be szokott próbálkozni csokival,stb,de észre veszem és leállítom.Tartom annyira értelmesnek,hogy ha rábíznám egy napra pl,akkor csak azt adna neki,amit lehet.De ha elkezd menni a lányom és mondjuk elszalad,nem tud utána futni.Sétálni viszont nyugodtan tudnának.Ti rábíznátok?Nem tudom,mit tegyek.
2010. ápr. 14. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, simán
2010. ápr. 14. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd eljön az ideje, amikor biztosan rábíznám. Az én Anyósomnak is vannak ízületi problémái, fáj a lába, és nem bírná egy napig sem a gyerekkel. Így nem is akakrja elvinni.
2010. ápr. 14. 09:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Az enyém sem bírná,viszont mégis el akarja vinni.Félek,hogy kiszalad az úttestre,vagy egy kutyához,stb és ő nem tud utána futni.
2010. ápr. 14. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
az én kisfiam 14 hós, anyósomnak is fáj a lába, nem bíznám rá 1 teljes napig. Mondjuk nem is kéri.
2010. ápr. 14. 10:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Simán rá is bizom mert megbizom benne!! :) Nagyon szereti az unokáját és tök sokat megy vele játszik, bújócskáznak mint akinek semmi baja sincs :D!! Pedig neki is van egy csomó baja de ha ott van a kisfiam semmi baja nincs!

Jó látni ahogy a kisfiam is imádja a mamát mindennap együtt sétálunk délután vagy ott vagyunk náluk!Kisfiam ha meglátja az anyóst annyira örül,hogy beleremeg és sikongat neki :D!! 11 hónapos lesz és nyáron tervezem,hogy 1-2szer ott alszik náluk de sztem nem lesz gond vele én nehezebben fogom viselni szerintem :D!!

2010. ápr. 14. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is. Rajtunk kívül CSAK anyósomra bízom a gyerekem,még Anyámra sem,mert Ő egyrészt nagyon messze lakik,másrészt meg alig bír menni.Igaz anyósom már nagyon kivan sokszor,de csak Ő tudja elvégezni azt,amit mondok,hogyan csinálja.Szóval Ő a mi bébiszitterünk,ha menni kell valahova...
2010. ápr. 14. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a legnagyobb nyugalommal bízom a gyerekemet az anyósomra.

Nála van a legjobb helyen,ha dolgunk van:)

2010. ápr. 14. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel rá voltam kényszerülve a kisfiamra 3 hetes kora óta szokott mind a két mama vigyázni.Levelezőn fősulis vagyok, többször kell kötelezően megjelenni. Hálás vagyok érte nekik, mozgás ide vagy oda, igaz kicsit felkavarodik a napja a fiamnak, de nem hal bele senki. Csak egy-egy napot volt eddig pesztrálva, de hamarosan több napra el kell utaznom, és apa-mama kombináció lesz. Pici most múlt 5 hónapos. Szerintem bátran bízd rá, és hidd el, ha helyzet van és szaladni kell, minden fájós izület másodpercek alatt tud reflexből aktiválódni.
2010. ápr. 14. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

en anyukamnak is izuleti problemai vannak (elso dolog amit megtanitott a bébimnek, hogy "hol fáj a mama lába?" az meg mutatja :D))) de nagyon jol elvannak. az elejen nagyon durvan raszoltam mindket nagyira, hogy azt eszi a gyerek amit en mondok, es akkor amikor en mondom. az anyukam elfogadta, az anyosom nem

(fura, mert azt hittem forditva lesz).

anyóspajtas fitt, meg egy tizessel fiatalabb, mint anyam.

ennek ellenere anyamra rabiznam, mert FIGYEL a gyerekre, JOL ERZI MAGAT VELE a gyerek, es tudom, hogy anyam hallgat ram, nem ad neki oylat, amit nem akarok. ANYOSra nem biznam ra, mert NEM FIGYEL ra, azzal a mondattal, hogy pedagogus, a gyerek helyett is tudja, hogy mit akar, es az rossz, es nem hallgat ram, amikor mondom neki, hogy a bebi nem ezt akarja.

szoval en nem tiltanam el, hanem nem hagynam oket kettesbe.

szoval ezzel igazabol azt akartam valaszolni, hogy az izuleti problema annyira nem sokat nyom a latba. nem irtad mennyire szereti a babad, mennyire "erzi" a babat.

de ha jol elvannak, akkor kozolnem vele, hogy majd elviszed orvoshoz, mert ugy nez ki allergias a tejre/egyeb dologra, amit adni akar neki es te nem akarod, es akkor legalabb arra az egy elkalomra nem ad

övön aluli, de ha fontos neki a gyerek, akkor nem fogja adni

2010. ápr. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!