Rábíznád a 3 éves fiadat egy 14 éves lányra?
Sziasztok!
én vagyok a 3 éves fiú anyukája és azt akarom megkérdezni hogy ti rábíznátok egy gyereket egy 14 éves lányra?
A lány nagyon okos,korához képest szerintem nagy felelősségérzete van.A szomszédban lakik gyakran találkozunk és is jól eltudok beszélgetni vele.Ért a gyerekek nyelvén a fiam is nagyon "szereti",kedveli.
És a felügyelet se tartana sokáig max két óráig.Ja és csak ketten lennének.Engem bármikor felhívhat meg az ő anyukáját is.Szerintem nagy baj nem lehet,de azért érdekel a ti véleményetek is.
30/N
Szerintem sem lehet gond,ha ismered a lányt,és tényleg tud vigyázni rá.=)
Én is szoktam unokatesómra vigyázni és ő is 3 éves.
De én napokig is tudnék vigyázni rá.Imádom:D
12/L
Keresztlányom 14 éves koromban született, és 3 éves koráig szinte minden délután én vigyáztam rá, mert a szülei mellettünk laktak, de dolgoztak és én így kapóra jöttem nekik. Én is egyedül voltam a kislánnyal és semmi bajunk nem lett. Érett gondolkodású, normális lány voltam.
Keresztlányom ma már 14 éves, szóval simán túlélte a dolgot. :)
Ha valóban úgy ismered a lányt, hogy felelősségteljes, akkor nem lesz baj.
Persze, ha jól ismered a lányt.
Nekem a tesóm lánya 13 éves, de komoly, sokkal érettebb a koránál, felelősségteljes lány, én is rábíztam már 2 éves kisfiamat itthon. Mondjuk Ő családtag...
Nem tudom, hogy merném-e ha "csak" ismerős, szomszéd stb. lenne... De ha régóta és nagyon jól ismeritek egymást, akkor igen.
mióta ide költöztünk ismerem a lányt(3 éve)
köszönöm a válaszokat!:)
Simán. :D
Én 15 évesen vigyáztam egy 4,5 éves ikerpárra. De már azelőtt is, mikor kisebbek voltak, kb. 1,5 éves koruk óta rendszeresen.
Nem tudom, azt hiszem, én nem bíznám rá.
De lehet, hogy én vagyok parázós anyuka. Valahogy egy felnőttben jobban megbízom. Úgy érzem, hogy egy 14 éves lány valamilyen szinten még gyerek.
Ne adj Isten, ha baj történne , nem biztos, hogy hirtelen tudná, hogy mit kell tenni. Persze sokszor a felnőttek sem tudják....És azt is hozzá kell tennem, hogy az én lányom olyan, mint egy kisördög, rám sem mindig hallgat....Na de ez én vagyok,ha te úgy érzed, hogy megbízol ebben a lányban, szót fogadna neki a kisfiad, akkor próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!