Rábíznád a 3 éves fiadat egy 14 éves lányra?
Sziasztok!
én vagyok a 3 éves fiú anyukája és azt akarom megkérdezni hogy ti rábíznátok egy gyereket egy 14 éves lányra?
A lány nagyon okos,korához képest szerintem nagy felelősségérzete van.A szomszédban lakik gyakran találkozunk és is jól eltudok beszélgetni vele.Ért a gyerekek nyelvén a fiam is nagyon "szereti",kedveli.
És a felügyelet se tartana sokáig max két óráig.Ja és csak ketten lennének.Engem bármikor felhívhat meg az ő anyukáját is.Szerintem nagy baj nem lehet,de azért érdekel a ti véleményetek is.
30/N
köszönöm!:)
akkor szerintetek se lehet nagy baj belőle.ez megnyugtat
és mondjuk nem ez az egy alkalom lenne mert mostanában össze jöttek a dogok és nagyon sok mindent kell elintéznem(hosszú sorban állás és hasonlók és a fiam nem igazán bírja)
ja és a lány nem kér érte pénzt örül hogy a fiammal lehet:)
a szüleimre nem tudom rábízni mert messze laknak tőlünk
párom dolgozik
a párom szülei meg már meghaltak
eddig egy huszonéves lánynak fizettünk de ő sajnos már nem tudja vállalni a felügyeletet
Igen, rá bíznám akár rendszeresen is! Nálunk is a szomszéd lány szokott vigyázni a gyerekre. Elég érett gondolkodású, eddig nem volt semmi gond, és én is jól el tudok beszélgetni vele (gyakran már úgy érzem, hogy némely felnőtt embernél is érettebb gondolkodású).
Úgyhogy simán! :D
utolsó vagyok, most h belegondolok, mondjuk az én szüleim nem biztos h velem ezt megtették volna...
de egy próbát azért megér, nagy baj sztem nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!