Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rábíznád a 3 éves fiadat egy...

Rábíznád a 3 éves fiadat egy 14 éves lányra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

én vagyok a 3 éves fiú anyukája és azt akarom megkérdezni hogy ti rábíznátok egy gyereket egy 14 éves lányra?

A lány nagyon okos,korához képest szerintem nagy felelősségérzete van.A szomszédban lakik gyakran találkozunk és is jól eltudok beszélgetni vele.Ért a gyerekek nyelvén a fiam is nagyon "szereti",kedveli.

És a felügyelet se tartana sokáig max két óráig.Ja és csak ketten lennének.Engem bármikor felhívhat meg az ő anyukáját is.Szerintem nagy baj nem lehet,de azért érdekel a ti véleményetek is.

30/N

2011. júl. 20. 14:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszönöm!:)

akkor szerintetek se lehet nagy baj belőle.ez megnyugtat

és mondjuk nem ez az egy alkalom lenne mert mostanában össze jöttek a dogok és nagyon sok mindent kell elintéznem(hosszú sorban állás és hasonlók és a fiam nem igazán bírja)

ja és a lány nem kér érte pénzt örül hogy a fiammal lehet:)

2011. júl. 20. 14:40
 12/19 A kérdező kommentje:

a szüleimre nem tudom rábízni mert messze laknak tőlünk

párom dolgozik

a párom szülei meg már meghaltak

eddig egy huszonéves lánynak fizettünk de ő sajnos már nem tudja vállalni a felügyeletet

2011. júl. 20. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Simán rábíznám:) Én is vigyáztam anno 5 kisgyerekre(a falu összes gyere ott volt, ahol én vigyáztam 2 kislányra:))
2011. júl. 20. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, rá bíznám akár rendszeresen is! Nálunk is a szomszéd lány szokott vigyázni a gyerekre. Elég érett gondolkodású, eddig nem volt semmi gond, és én is jól el tudok beszélgetni vele (gyakran már úgy érzem, hogy némely felnőtt embernél is érettebb gondolkodású).

Úgyhogy simán! :D

2011. júl. 20. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
2 óráig simán, az alatt folyamatosan el tudnak játszani, tud rá figyelni, ennyi idő alatt nem unná meg, nem lankadna a figyelme a lánynak.
2011. júl. 21. 02:11
 16/19 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, most h belegondolok, mondjuk az én szüleim nem biztos h velem ezt megtették volna...

de egy próbát azért megér, nagy baj sztem nem lehet.

2011. júl. 21. 02:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha eleg erett akkor miert ne.es ahogy mondtad a kisfiad jol el van vele akkor miert ne. Talan ilyen fiatalon meg jobban a lelkukre lehet kotni fontos dolgokat es jobban betartjak mint az idosebbek. Szerintem ennyi idosen meg arra is jobban figyel hogy meg karcolas se legyen a gyereken.
2011. júl. 21. 04:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha a lányról biztosan tudod, hogy felelősségteljes, és maximálisan megbízható, akkor igen!
2011. júl. 21. 07:36
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:))
2011. júl. 21. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!