Aggódtok vagy aggódtatok a szülés előtt, hogy a kisbabátok kinézetre és személyiségre nem rád és a párodra, hanem az anyósodra fog hasonlítani?
Nem, ez számomra már a hülyeség kategoria. Ezek szerint szép problémamantes terhességed van, hogy ilyenekkel foglalkozol. Jó neked! :)
Nagyon sok boldogságot, és kívánom, hogy a babád Rád, és Párodra hasonlítson!
Ne haragudj, de pont lesz@rtam, hogy kire fog hasonlítani.
Inkább az aggasztott, hogy egészséges baba lesz-e.
Én igen. Az anyósom olyan, mint a vasorrú bába a mesében. :D
Ezért nekem az első az volt, hogy egészséges legyen a lányom, a második meg az, hogy csak ne az anyósra üssön! :D
Szerencsére gyönyörű kislány lett belőle, csak a szeme színe az anyósé, de az meg szép kék neki (az egyetlen szép a kedves mamában a szeme).
Most a fiamat várom, megint parázhatok, bár most már nem annyira idegesít a dolog. Egy kisfiúnál azért más. Bár nagyon fogok örülni, ha cseppet sem hasonlít majd az anyósra.
"Aggódni" én sem eszen aggódtam, hanem hogy rendeben legyen minden a kisbabámmal (nyilván Neked is ez az elsődleges.). Mikor megszületett, mindenki azt mondta: tiszta apja a lányom. Aztán ez módosult tiszta nagyanyjára, a szája tényleg teljesen olyan, de az orrától fölfelé én vagyok a gyerekkori fotók alapján. És bevallom (vessetek meg érte), nekem valahol jól esik, hogy magamat is látom benne.
Ami nekem nagyon rosszul esik, hogy anyukám "kivan", hogy a másik nagymamára hasonlít a lányka (és a 4D alapján a 2. is rá fog inkább) és 2 év alatt még egyszer nem mondta az unokájára, hogy szép. (Más, szőke kék szemű gyerekekre persze sosem felejti el megjegyezni.)
Igen :)
A barátnőm mondta egyszer: mi lesz ha anyósra fog hasonlítani? Én nem fogom tudni szeretni :D
szerencsére nem rá ütött :)
Én mondjuk nem gondolkoztam ezen, de végül a lányom tök úgy néz ki mint anyósom. :)
Mondjuk jóban vagyunk, és aranyos, szóval így nem zavar. :)
Még picike, így a személyisége még nem tudom milyen lesz.
De az tuti, hogy ha gonosz anyósom lenne, akkor én is nagyon féltem volna attól, hogy majd rá hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!