Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te rábíznád a gyereked anyósod...

Te rábíznád a gyereked anyósodra, ha piszkos?

Figyelt kérdés

Értsd: évente kétszer takarít fürdőt, alig mos fel, kinti cipővel simán bemennek, alig mos kezet, evés közben végignyalja a menüt a kezén, még sárgállik is a pörkölttől és akkor nyúl felé: "na idejössz a mamához?" és persze én vagyok a gonosz, hogy lemerevedve egy szó nélkül simán nem nyújtom át.

Beadja a gyerekem kezébea sáros cipőt, földre leesett zsemléjét felteszi az etetőszékre.

Egyszer nála hagytam egy órára, és mire mentem, az volt a nevetség tárgya, hogy a fiam a hónapok óta nem cserélt ágyneműjükben ugrált. Nem vetik be az ágyat, nem pakolnak el semmit, amit leteszel, fél év múlva ugyanott.

Ha a dédipapa összefossa a wc-t, 2 hónapig minimum ott a mintája, míg le nem törlődik....

Az a gond, hogy szólni sem lehet, mert kiakad.

Miközben ki van már akadva, hol az unoka (házhoz nem jön, mert a fiam csak velem foglalkozik, ha itt vagyok).

Másfél éves a fiam és néha jól jönne a segítség, de eddig mindig inkább kifulladtam, mint ez... Mostanában viszont olyan fáradt vagyok, hogy készülök beadni a derekam.

2018. jan. 26. 08:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

Én az amúgy normális anyóst áthívnánk magunkhoz, szólnék, hogy majd ha a mama kezetmosott, mehetsz játszani kicsim.

Ha nálatok oké minden, hívd át a mamát, és engedd ki őket a kertbe, vagy legyenek a nappaliban. Ott nem lesz gond a tisztaságból. Hozzájuk én sem vinném.

2018. jan. 26. 10:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál azok alapján én se mennék oda,szóval nem lenne kérdés,hogy a gyerek se.

Mondjuk én elmondanám a bajom,aztán nyugodtan kiakadhat,de legalább tisztába lesz azzal,hogy miért nem fog a gyerek oda menni. Aztán még egyszer kihangsúlyoznám,hogy ő nyugodtan jöhet hozzánk és majd én elmegyek vásárolni stb addig és kettesbe lehet a gyerekkel.

2018. jan. 26. 10:37
 13/27 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, nekik is jól jönne a segítség.

Ajánld fel, hogy a hétvégén segítesz rendet rakni, kitakarítani, mert majd szeretnél ide-oda elmenni, és szívesen otthagynád a gyereket pár órára, de félted, hogy baja lesz (mondjuk azt simán mondhatod, hogy úgy veszed észre, allergiás a háziporra)

2018. jan. 26. 11:04
 14/27 A kérdező kommentje:
Azért hagytam egyszer ott egy órára, hogy ne balhezzon, hogy nem viszem. De azóta se akarom újra.
2018. jan. 26. 11:34
 15/27 A kérdező kommentje:
Ha ilyet mondanék, hogy majd én kitakarítok... Mar így is azt hiszik, kihaénnem vagyok. Ha ezt mondanám... Amúgy meg ahhoz, amit felhalmoztak, 1 hét se lenne elég.
2018. jan. 26. 11:36
 16/27 anonim ***** válasza:
58%

Én anyosom is alig takarit, ráadásul dohányzik és kutya is van, ugyhogy minden büdös, retkes és kutyaszörös...a mikrojába majdnem belehánytam mikor be akartam rakni a cumisüvegben megmelegiteni a vizet...inkább nem tettem be, sztem miota megvette nem volt kimosva az a mikro. Amig nem tudott járni a lányom, addig le sem tettem a lakásban, inkább végig kézben volt,mig ott voltunk. Persze azota se szivesen megyek oda vele és igyekszem ufy intézni h ne üljön a butorokra meg sehova a koszba,szörbe...

Probáltuk mondani anyosnak h mi a szitu, ö probált változtatni, kicsit nagyobb rend és "tisztasáf" van már, de még mindig nem üti meg azt a szintet ahol egy gyereket jo szivvel hagynék jönnimenni..

2018. jan. 26. 11:38
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
basszus, állj a sarkadra. Amikor megszületett a kisfiam, kerek perec megmondtam anyósoméknak, hogy addig nem viszem oda az unokát, amíg a lakásban dohányoznak. mindketten le is szoktak :)
2018. jan. 26. 11:43
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem vinném oda, menjen hozzáok a mama.

De ha ennyire fáradt vagy, miért nem vigyáz apuka a kicsire egy egy órát.

2018. jan. 26. 12:02
 19/27 anonim ***** válasza:

"Azért hagytam egyszer ott egy órára, hogy ne balhezzon, hogy nem viszem. "

Pedig ezt nem fogod megúszni balhé nélkül.

Igenis meg kell mondani nekik, hogy koszosak, és az a kosz már veszélyes a gyerekre. Ennyi. Ha megsértődnek, legalább le van róla a gond.

Azért mert nagyszülők, még nem kutyakötelességed átadni nekik a gyereket.

Nőnek fel gyerekek nagyszülő nélkül is...

Vagy kussolsz, és viszed a koszba a gyereked. Itt nem nagyon van köztes megoldás.

2018. jan. 26. 12:03
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
A kutyát sem bíznám rá az ilyenre.
2018. jan. 26. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!