Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzel vállaltatok/váll...

Mennyi pénzel vállaltatok/vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 15:40
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
19es.máshonnan kapok.pénzt.Hiába dolgoznák le egy évet hogy legyen csend,gyes stb akkor sem lennék rá jogosult.
2023. aug. 10. 19:40
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig, hogy a jelenlegi anyagi helyzeted megfelelő-e arra, hogy külső segítség nélkül (!) egy potenciálisan sérült gyereket neveljetek. Azért ezt, mert ez a legrosszabb verzió a kiadások szempontjából. Fejlesztésekre hordani, speciális eszközöket, gyógyszereket, stb. beszerezni, esetleg lemondani az egyikőtök bevételéről, mert nem tudjátok intézménybe adni. Ha ez mind beleférne, akkor elmondható, hogy anyagilag biztonságban vagytok.
2023. aug. 10. 20:05
 23/43 A kérdező kommentje:
22es ismerek olyan családot akik 0 forint megtakarítással és állás nélkül mind két szülő,így vállaltak gyereket havi szinten kb 40-50ezer forintból élnek szerinted a párom és én ők hozzájuk képest gazdag vagyok.
2023. aug. 10. 20:18
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hogy valaki vállal rosszabb körülmények közé, még nem lesz ideális a tiétek.

Ennél többre tarthatná valaki a saját gyerekét, hogy nem nélkülözést szán neki.

2023. aug. 10. 20:43
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni, hogy milyen helyzet lehet ez, amiben nem jár semmi ha dolgozol is,

de biztos hogy nem vállalnék ilyenben.

Mielőtt gyereket vállaltunk, volt egy hosszabb munkanélküli periódusom. Ezalatt a párom szó nélkül eltartott, sose éreztette, hogy gond lenne, de pontosan emiatt nem akartam, hogy egyedül ő viselje a gyerekvállalás anyagi terhét.

Első feltételem volt a gyerekvállaláshoz, hogy csak ha lesz újra munkám. Ő vállalt volna hamarabb is.

2023. aug. 10. 20:44
 26/43 A kérdező kommentje:
25ös értem akkor le kell hogy mondjak sajnos a babatémáról egyébként az én párom is eltartani szó nélkül meg alig várja hogy apa lehessen de nyilván azt énsem akarnám hogy eltartson minket..
2023. aug. 10. 21:01
 27/43 anonim ***** válasza:

23-as, és az neked miért releváns, hogy más ember milyen anyagi helyzetbe vállal gyereket? A más gyerekéért nem vagy felelős, a sajátodért viszont nagyon is.

2023. aug. 11. 07:11
 28/43 anonim ***** válasza:
10%

Háttértől is függ sok minden

Férjemnek, és nekem is van egy lakásunk, ami ki van adva albérletbe

Az egyik pesten 180 e ft, a másik Debrecenben 150 e ftért

Nálunk ez biztos, fix jövedelem havonta

Férjem mozdonyvezető havi nettója 780 e ft, én jegyző mellett vagyok irnok, 265 e ftot kaptam gyerek elött,most gyeden vagyok jelenleg

De pl.munkanélküliként biztos nem vállalnék, mert ha nincs jogviszonyod nincs csed, gyed ellátás, de pontosan már nem tudom hogy van

34 éves vagyok, 15 éves folyamatos munkaviszonyom van

30 éves koromban született az első gyermekünk, második terhesség iker

Kaptunk állambácsitól ugye 10 milliót, a babavárót nem kell visszafizetni

Igy veszünk még egy lakást, ami szintén albérlet lesz. Nálunk ez a normális, én nem magamnak csinálom, a férjem sem, a gyerekeknek akarunk egy szebb jövőt biztosítani

Tudni illik az ingatlan hoz pénzt, majd utána a gyerekeknek indulásként tökéletes lesz

Ha van félrerakott pénzetek, állampapírba rakjátok be

20 millió van berakva nekünk, 1 millió 275 e ftot hozott

Évenként fizetik, inflációtól függ,hogy mennyit hoz. 5 éves ez az állampapír

Az biztos, hogy a semmire tuti nem szülnék

Én érettségi után egyből dolgozni mentem

Munka mellett rengeteget tanultam. Diplomám nincs, de nem kell diploma ahhoz, hogy az életben feltaláld magad!

Szóval nálunk nincs hitel, van egy családi ház, jelenleg 2 lakás, folyamatban a 3.

2 autó, és a havi bevételek ez 1millió 300 e, ha a 3.ingatlant is kiadjuk, az 1m 500 lesz

Rengeteg pénzt félrerakunk, külön utalok egy másik számlára

De mindent a gyerekeknek, a gyerekek élete a legfontortabb

2023. aug. 11. 16:16
 29/43 A kérdező kommentje:
28as ha dicsekedni jöttél akkor nem vagyok rá kiváncsi.milyen érdekes hogy itt gyakorin mindenkinek milyen jó az élete.hitelmentes ház,Milliós fizetések stb..
2023. aug. 11. 16:42
 30/43 A kérdező kommentje:
28as tudom hogy nem vagyok gazdag és hidd el tudom hogy nem lehetek anya soha és le kell mondanom erről csak borzasztóan nehéz.
2023. aug. 11. 17:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!