Mennyi pénzel vállaltatok/vállalnátok gyereket?
Attól még hogy valaki vállal rosszabb körülmények közé, még nem lesz ideális a tiétek.
Ennél többre tarthatná valaki a saját gyerekét, hogy nem nélkülözést szán neki.
El nem tudom képzelni, hogy milyen helyzet lehet ez, amiben nem jár semmi ha dolgozol is,
de biztos hogy nem vállalnék ilyenben.
Mielőtt gyereket vállaltunk, volt egy hosszabb munkanélküli periódusom. Ezalatt a párom szó nélkül eltartott, sose éreztette, hogy gond lenne, de pontosan emiatt nem akartam, hogy egyedül ő viselje a gyerekvállalás anyagi terhét.
Első feltételem volt a gyerekvállaláshoz, hogy csak ha lesz újra munkám. Ő vállalt volna hamarabb is.
23-as, és az neked miért releváns, hogy más ember milyen anyagi helyzetbe vállal gyereket? A más gyerekéért nem vagy felelős, a sajátodért viszont nagyon is.
Háttértől is függ sok minden
Férjemnek, és nekem is van egy lakásunk, ami ki van adva albérletbe
Az egyik pesten 180 e ft, a másik Debrecenben 150 e ftért
Nálunk ez biztos, fix jövedelem havonta
Férjem mozdonyvezető havi nettója 780 e ft, én jegyző mellett vagyok irnok, 265 e ftot kaptam gyerek elött,most gyeden vagyok jelenleg
De pl.munkanélküliként biztos nem vállalnék, mert ha nincs jogviszonyod nincs csed, gyed ellátás, de pontosan már nem tudom hogy van
34 éves vagyok, 15 éves folyamatos munkaviszonyom van
30 éves koromban született az első gyermekünk, második terhesség iker
Kaptunk állambácsitól ugye 10 milliót, a babavárót nem kell visszafizetni
Igy veszünk még egy lakást, ami szintén albérlet lesz. Nálunk ez a normális, én nem magamnak csinálom, a férjem sem, a gyerekeknek akarunk egy szebb jövőt biztosítani
Tudni illik az ingatlan hoz pénzt, majd utána a gyerekeknek indulásként tökéletes lesz
Ha van félrerakott pénzetek, állampapírba rakjátok be
20 millió van berakva nekünk, 1 millió 275 e ftot hozott
Évenként fizetik, inflációtól függ,hogy mennyit hoz. 5 éves ez az állampapír
Az biztos, hogy a semmire tuti nem szülnék
Én érettségi után egyből dolgozni mentem
Munka mellett rengeteget tanultam. Diplomám nincs, de nem kell diploma ahhoz, hogy az életben feltaláld magad!
Szóval nálunk nincs hitel, van egy családi ház, jelenleg 2 lakás, folyamatban a 3.
2 autó, és a havi bevételek ez 1millió 300 e, ha a 3.ingatlant is kiadjuk, az 1m 500 lesz
Rengeteg pénzt félrerakunk, külön utalok egy másik számlára
De mindent a gyerekeknek, a gyerekek élete a legfontortabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!