Akkor most ő hasfájós?
Figyelt kérdés
5 hetes babám sokszor felsír, felsikít mielőtt pukizna aludni sem tud sokszor mert felébreszti a puki ez azt jelenti fáj a pocija? Infacolt adok neki általában minden cici előtttegnap 15:55
1/5 anonim 

válasza:

Dehogy. A hasfájós az kb. azt jelenti, hogy hosszú-hosszú órákon át sír vigasztalhatatlanul.
2/5 anonim 

válasza:

Nekem azt mondta a vedono hogy a kisbabak az emesztessel nem tudnak mit kezdeni van hogy megilyednek vagy fajdalomnak elik meg
3/5 A kérdező kommentje:
Csak mert nagyon küzd a szelekkel nem csak alkalmanként azért gondoltam hogy akkor most ez már annak vehető de akkor nem ..
tegnap 20:45
4/5 anonim 

válasza:

A kisfiam hasfájós volt. 2 hetes korától 6 hetes koráig szinte mindenébrenléti idejében ordítva sírt… húzgàlta a lábát, vörös volt a kis feje…ah szörnyű volt. Nappal pedig csak rajtam vagy babakocsiban aludt…éjjel cserébe viszonylag jófej volt és átaludta hamar az éjszakát. Viszont a szenvedése amit az emésztés okozott eltartott 4 honapos koráig (akkorra már csak nyafogott, nem ordítot hál Isten).
Szerintem a te babád ezek alapján nem hasfájós. Az enyémre mindenki egyértelmüen mondta hogy az😆
Azóta szerencsére már kinőtte, mert 6 éves😊
5/5 anonim 

válasza:

Ha ennyire kuzd a szelekkel akkor vagy puffad valamitol vagy nem jol bufizteted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!