Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet úgy hasfájós,hogy nem...

Lehet úgy hasfájós,hogy nem sír csak nyűgös?

Figyelt kérdés
A babám egy hónapos, napok óta rosszul alszik éjjel és nappal se jobb a helyzet. Nem sír hanem egész nap cicin lenne és rengeteget feszíti magát, krákog,hörög,fura hangokat ad és gyakran pirosodik az arca ilyenkor. Honnan tudom,hogy ha eszek valamit nem-e az bántja mert habár tejet nem iszom önmagában de szoktam enni sajtot és joghurtot.

nov. 30. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Hörög, krákog?! Orvostól kérj tanácsot.

Lehet, szortyog.

Amúgy persze, hogy hasa fáj, és hogy mindig cicin lenne.

Most ez van. Ahogy fejlődik, mindig lesz újabb, más.

nov. 30. 04:11
 2/4 babyboom567 ***** válasza:
51%
Komolyan kérdezem,minden bántás nélkül, de egy hörgő,krákogó 1 HÓNAPOST,miért nem viszel orvoshoz?Lehet valami felsőlégúti baja van, vagy reflux,bármi.
nov. 30. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen.
nov. 30. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hasfájós. Mienk 3 hetes de ugyanezt csinálja sajnos és már most kipróbáltunk mindent de csak a szélcső segít ideig-óráig. Meg a sok figyelem, ringatás, hogy legalább akkor nyugalma legyen amikor épp nem görcsöl. Sajnos ez ilyen. Éjszaka is és nappal is csak enne folyamatosan, de nem baj mert ez segíti előre a kis beleinek a fejlődését. Kitartást!
dec. 1. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!