Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos baba lázcsillapítása...

2 hónapos baba lázcsillapítása?2 kötelező oltást kapott+ Rota ellen. Doki azt mondta 2 csepp Flamborin, ha lázas, ha újra felmegy akkor kórház.. Pluszba tettünk hűtést a lábára mert az oltás helye piros foltos lett. Mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés

tegnap 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Nekunk kup volt. Honaljban merem es ahogy 37 et elerte cuppantottam is befele :).
tegnap 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Wow, nekunk ilyet nem mondtak. Ha lazas, csillapitsuk, ennyi.

Panadol baby-t adtunk, mert ezt mondta az orvos, de amugy a flamborin jobban bevalt,ezt mar kitapasztaltuk az evek alatt. De akkor azt adtuk; azt mondta.

Egyszer ment fel a laza estere, akkor kapott egy adagot, reggelre mar nem volt semmi baja.

tegnap 22:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekünk azt mondta, hogy 3 hónapos kor alatt ez a protokoll egy csecsemőnél.
tegnap 22:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Kúp is van otthon, de Flamborint már kapott, nem tudom ezt lehet e mellé
tegnap 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez a protokoll, amugy, mert ki tudja mi baja van, hogyan kene kezelni.

De most fixen lehet tudni, hogy oltas miatt lazas…

Najo, igazabol mindegy. Szerintem ahany orvos, annyi info :D

tegnap 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem ertem miert lettem lepontozva azert ha kezd felszokni a laza idoelott cselekszek !

En a helyedbe ha felszokik ujra a laza feltennek fel kupot :). Ha ez se hasznal eztan hivnak fel csak az ugyeletet hogy mi a teendo.

tegnap 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Egyebkent nekem nincs problemam ezekkel az oltasokkal csak az hogy mindent egyszerre akarnak. Vedono is kerdezte miert hezitalok a rotan?! Mondom azert mert mindent egybe akartok beadni.. legyen lazas meg fosson is a gyerek mar bocsanat a kifejezesert ! Agyhartya elleni miatt erdeklodtem , erre mar nezte a naptarat a vedono.. ugy szoltam ra hogy nem idopontot kertem ra hanem infot..
tegnap 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
A hatóanyagot kell megnézni, a Flamborin és a kúp esetén ugyanaz valószínűleg, így kúpot csak akkor adhatsz mikor a következő adag Flamborin mehetne. Más hatóanyagot lehet kicsit hamarabb.
ma 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!