Kinek mi a véleménye a gyermek Nurofen szirup lázcsillapító és a gyermek Flamborin lázcsillapítóról??
Az első kisfiamnak mindig nurofent adtam és elégedett is vagyok vele..Viszont most a második kisfiamnak az ügyeletes gyógyszertárban a Flamborint javasolták..
Ma kapta meg a 4 hónapos oltást és estére belázasodott 40.4 fokos volt..Biztonság kedvéért felhítam az ügyeletet és mondták a 4 óránként adjam a lázcsillapítót..
Igazából kíváncsi lennék hogy melyik a jobb..
4 hónapos lázas gyermek kórházi ellátásra szorul. Egyáltalán nem biztos, hogy az oltás okozza a panaszt.
A Flamborin egyébként jó. Gyakorlatilag ugyanaz mint az Algopyrin.
Sajnos az oltások néha ezzel járnak.
Most le leszek pontozva,meg felelőtlen anya leszek,de én ilyenkor mindig mikor hazajövünk az oltásról első dolgom megelőzni a lázat. Vagyis lázcsillapító kupot kap hazaérkezéskor. Így megkímélem őt a lehetséges láztól és ő is jobban érzi magát. Nem vagyok gyógyszer híve,míg nem kell addig nem szoktuk használni. Saját magamon sokszor inkább a fejfájást is elviselem minthogy gyógyszert szedjek. De a gyereknek sem lesz ennyítől semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!