Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek ennyire kegyetlen...

Mindenkinek ennyire kegyetlen a negyedik trimeszter, vagy csak én vagyok ennyire rottyon?

Figyelt kérdés
Tudtam, hogy minden meg fog változni, de hogy ennyire magam alatt leszek nem gondoltam. Teljesen kikészít ez a fáradtság. Ti hogyan vészeltétek át?

#baba #fáradtság #Elsőhónapok
2023. ápr. 19. 18:40
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, segített!

💗

2023. ápr. 21. 21:40
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
30as, bizony a meleg zuhany alatt ellazulni nekem is jól esett esténként ☺️
2023. ápr. 21. 21:44
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
32. Annál már csak az volt jobb, mikor megszűnt a fantom baba sírás az agyamban közbe 🤣🤣
2023. ápr. 21. 21:50
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a nap fénypontja volt az esti zuhany (közbeni zokogás). Utána egészen embernek éreztem magam. :)

Tényleg nagyon gyorsan el fog telni ez a pár kemény hónap, fel a fejjel és kitartás! Változni fog! Lesznek mélypontok, de ez a hormonnal fűtött időszak többnyire nem köszön vissza. Megtanulod majd hogy tudsz kikapcsolni, hova tudsz beiktatni kis énidőket, egyre jobban el lesz majd már mással a babád, szóval csak előre... Menni fog, ügyes vagy! :)

2023. ápr. 21. 22:00
 35/39 anonim ***** válasza:
83%

Jaj kedves kérdező, és ha valaki azzal remisztgetne - mint engem, ha panaszkodni mertem - hogy ez még semmi, élvezzem ki, míg nem tud helyet változtatni, mert attól kezdve látom csak meg!!!!, aakor ne hallgass rájuk!

Nekem pont hogy azóta lett egyre-egyre könnyebb, mióta 6,5 hónaposan megtanult mászni. Azóta 1-1,5 órákat képes egyedül eljatszani amíg én főzök, a porszivozas kész öröm vele, mert imádja a porszívót hajkuraszni ☺️

Mikor 4 hónapos volt, én se tudtam elhinni, hogy élvezni is fogom, 5-6honapos kora körül pedig a házasságom is mélypontra került az új helyzet miatt. Most meg 9 hónapos múlt, és már a kistesot tervezzük.

13as és 20as voltam

2023. ápr. 21. 22:48
 36/39 A kérdező kommentje:

Nem is nagyon merek erről beszélni senkinek, csak a férjemmel beszéljük meg ezeket. Meg anyukámnak szoktam mondani, de nem ilyen nyíltan, csak hogy nehéz nekem... Szerencsére a férjem maximálisan támaszom és segítségem.

A séta nagyon jót tett nekem ma, volt olyan alvás ideje a picinek amikor lefeküdtem én is, de nem tudtam csak nehezen elaludni. Ez eddig sosem történt meg, kezdem jobban bírni.

2023. ápr. 22. 01:38
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok

Nálunk is a mászástól lett minden könnyebb :) azóta elszórakozik mellettem a játékaival, edényekkel, palackokkal.

Annyival könnyebb nekem, mint a nyügi első időszak. Tudom hogy lesz majd megint nehezebb is, de most kiélvezem.

Nehéz estéken tényleg a forró zuhany a legjobb. Én kapcsoltam magamnak olyankor egy kis zenét is. Így én sem hallottam a kinti nyügit, és engem sem hallott senki, ha sírni volt kedvem.

2023. ápr. 22. 09:42
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom csajok, nekem egyre jobb, ahogy nagyobb. Mindig ijesztgetnek, hogy na majd ha mászik, ha majd megy, ha majd dacol…hát ezerszer jobb mint az újszülöttkor. Nyilván gyereke válogatja, de nem kell mindig bedőlni a károgóknak. 😄
2023. ápr. 22. 09:46
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ahogy nőtt úgy lett könnyebb. Egy mozogni nem képes babával tényleg csak nyűg van sokszor, pláne akit le sem lehet tenni, de "menni kell vele, mert anya nem jó ha nem vagyunk mozgásban" 😅. Barátom lett a hordozó arra az időszakra.
2023. ápr. 22. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!