Súlyos károkat okozhattam az újszülött gyerekemnek?
Röviden
Volt már előtte egy vetélésen
Nagyon durván megviselt,kb tönkrementen lélekbe
Mikor megtudtam hogy újra babá várok végig jelen volt az idegesség,de nem az a sima,hanem az a beteges
Volt hogy remegtem annyira aggódtam és a szívem majd ki ugrott olyan pánik jött rám
Minden ki aprosagon azthittem elveszitem
Es abba a lelkem már teljesen belehalt volna
Az első trimeszter végen véreztem mikor megláttam remegett kezem lábam,alig kaptam levegőt olyan pánik jött rám
A korházba beérve alig tudtam elmondani miert jöttem
Masodik trim. magzatviz szivargas gyanuja 23 hetesen majdnem elajultam,imatkoztam,sirtam,remegtem teljesen kikeszultem,mai napig senki sem tudta megerositeni vagy cafolni mi folyt belőlem. Azt a választ kaptam hogy anyuka,lehet felül repedt a burok,nem lehetetlen hogy osszeforrjon,viszont ez a baba életét mentette meg
Harmadik trim.toxemia itt már azthiszem teljesen magamon kivuli allapotba voltan
Senkinek nem beszeltem semmirol,senki se tudta legbelul mekkora harcot vivok onmgagammal
Minden nap imatkoztam hogy maradjon velem
Konyorogtem az orvosoknak vegyék ki belolem a picit félek hogy a betegség árt neki
Mivel a toxemia szepen szinten maradt,nem romlott az állapotunk az orvosok ugy dontottek nem avatkoznak bele.
Végül 41.hétre 4 kilóval született egészségesen
De félek hogy ez a sok stresst ártott neki,ártottam neki az idegeskedessel
De nem tudtam mit tenni annyira féltem 😢 nem bíztam a saját testembe már ,hiszen az első terhesseg kudarcba fulladt 😞
Sokmindennel egyetertek de az idegbeteggel es az ehhez hasonlo megjegyzesekkel NEM.
Senki se aggodjon nem bolondultam meg,es a babám sem tervezem megölni....egyszeruen csak lelkileg vagyok a padlon
Konnyu a szavakkal dobalozni annak aki még nem élt át veszteséget,kiknek csak potyognak a babák,kik félválrol veszik megis szuletik egy egeszseges baba egy problema mentes terhessegbol.
En eveket vartam a babara akit akkor elvesztettem ujjabb keserves evek jottek mik egyreinkabb kikeszitettek,a varakozas,izgulas amiknek a vege negativ tesztek lettek.
Es amikor a csoda bekopogtat az ember mar hinni sem mert ebbe,hogy ez most tenyleg valora válik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!