Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik fiatalon (20-22) évesen...

Akik fiatalon (20-22) évesen vállalnak/vállaltak gyereket ők hogy álltak rá készen ilyen fiatalon anyagilag, meg lelkileg?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok akik tervezték is nem csak összejött. Ennyi idősen hogy van meg nekik hozzá minden feltétel: anyagi biztonság, lelki érettség, megbízható pár?

Én annyi idősen sem lelkileg sem anyagilag nem voltam rá készen, most 25 vagyok de még mindig korainak érezném.

2023. jan. 3. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
41%
Nem tűnik fel, hogy azt nem én írtam? Meg hogy senki sem erőltet rád semmit? A hazudgálás nem jó érvelés baba :) pont erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy felüdülés az érrelmes vitapartner, de amit te művelsz, az a dedó kategória. És ne várd, hogy húszmilliószor a szádba rágjuk, hogy miért. Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor értenéd
2023. jan. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!