Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet egy válást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy válást "túlélni"? (anyagilag, lelkileg)

Figyelt kérdés

El sem hiszem, hogy itt tartok. 28 éves fiatal nő vagyok, azt hittem 5 éve megtaláltam életem szerelmét..De mint kiderült, ő közben sok más szerelmet is talált. Úgy érzem elárult, becsapott, megalázott, eltiport. Szeretnék elválni. Nincs gyerek, nincs hitel szerencsére, a lakás az én családomé...de még így sem tudom, hogy tudnám elviselni, ha nincs mellettem, hogy minden álmom egy perc alatt megsemmisült! 28 évesen úgy éreztem sínen van az életem...tervezgettünk gyereket, ujítgattuk a lakást..és most megint a nulláról kezdeni mindent!! :((

Még egy saját lakást sem tudok egyedül fenntartani (ö a dupláját keresi mint én), hogyan éljek ezután? Miből? Egyáltalán minek??? Nem ilyen életet akarok, akartam...

Itt vagyok életem elvileg legszebb időszakában és széthullik minden..nem tudom hogyan éljem túl ezt az egészet, nem érzem magam elég erősnek ehhez...

2012. febr. 25. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is sajnálom, de fel a fejjel, csak ezek miatt nem maradhatsz vele!

Anyagilag:nézz körül min tudsz spórolni, rezsi,kaja, egyéb kiadások. Ha lehet vállalj némi túlórát, másodállást!

és nézz körül a rokonságban, barátaid közt,aki esetleg albérletben lakik. Ha olyan a lakásod kialakítása szerezz így magad mellé egy lakótársat. Nem leszel egyedül és még a költségek is megoszlanak.

Lelkileg:na ez egy kicsit nehezebb,de ez is túl élhető! Vesd bele magad a munkádba vagy valami hobbydba!

És próbáld pozitívan nézni az életet! Inkább most menjen a fenébe a párod, mint öt év múlva két gyerekkel!

Sok sikert!

2012. febr. 25. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld úgy látni az egészet, mint a kívülállók: szerencsés vagy, időben derült ki a dolog. Te is fiatal vagy, gyereked sincs még, lakás is van, ezt megúsztad, kezdheted elölről tiszta lappal. Megszabadultál egy tapló embertől, mielőtt még késő lett volna.Képzeld el, ha már ott lenne 3 kisgyereked!Mert ilyen is van sajnos,pl. én...

Nehogy azt hidd, az aranyembert veszítetted el, gondold át, mit tett! ILYEN társat szerettél volna, ilyen apát a gyerekeidnek?! Előtted az élet.

2012. febr. 25. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Örök igazság: Előtte is éltél valahogy, tehát utána is fogsz. Gondolj erre.
2012. febr. 25. 13:45
 4/4 anonim válasza:

Szia!!

Nagyon sajnállak,mert biztos rossz lehet most,de,hidd el még mindig jobb most elválni,mint pár év múlva 1-2 gyerekkel.Meglátod túlteszed rajta magad,csak idő kell.Nekem 2 gyerekem van,és csupán az anyagi dolgok miatt,nem válok el a férjemtől.ha egyedül lennék nem gondolkodnék rajta.

Biztos nagyon szereted,mert látom hogy nagyon fáj,de jobb lenne ha még évekig becsapna,és utána derülne ki.Ne bánkódj utána,hidd el nem érdemli meg.Te pedig még fiatal vagy,más 28 évesen kezdi az életét,úgyhogy nem maradtál le semmiről.Kitartás!!!!!!!!!!!

2012. febr. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!