Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vegyek erőt? Néha rám tör az ön sajnálat a szánalmasság? Már lassan 2 éve dobott egy másik miatt. Mindent meg kapott tőlem, testileg. Lelkileg, anyagilag. Mi voltunk a családja, de még is mást akart.
Figyelt kérdés
Volt vagy van valaki ilyen helyzetben,aki nem érti,hogy miért,de még is fáj a múlt,hogy ezt így megtette veled?Mert ez nagyon fáj!!!2015. jún. 20. 19:01
1/10 anonim válasza:
Nem rossz szándékkel, menj el pszichológushoz, próbáld ki, hogy milyen elmenni hozzá, ah tetszik folytatod, ha nem, akkor nem.
Én is 29étől fogok járni, most jöttem rá, hogy mekkora szemét a volt pasim..
2/10 anonim válasza:
Az már nem ma volt. És elég nagy baj h még mindig rajta pörög az agyad. Nem ártana elszakadni tőle még ha csalódtál is nagyot benne, és másokkal kéne ismerkedni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még felkészülve egy új kapcsolatra...Talán egy pszichológus...De ettől nagyon tartok..Azt sem tudom,hogyan és hol jelentkezzek dokihoz.
2015. jún. 20. 19:12
4/10 anonim válasza:
Hát pedig 2 év után nem ártana segítség mert akárhonnan is nézzük ez így nem normális.
5/10 anonim válasza:
2 év nagyon sok idő ahhoz, hogy még mindig így fájjon. Szerintem is keres fel egy pszichológust, hogy végre le tudd magadban zárni a történteket, és tovább léphess.
6/10 anonim válasza:
*Mi voltunk a családja,
Ezt hogy érted?
7/10 anonim válasza:
Volt. 10 év után tudtam tovább lépni.
8/10 A kérdező kommentje:
Hogyan tetted ,kedves utolsó?Néha én is úgy vagyok,hogy tovább léptem,de még is elő jön a fájdalom,hogy ezt megtudta velünk tenni és még itt vannak az emlékek!
2015. jún. 20. 19:50
9/10 anonim válasza:
Velem is volt ilyen.Hogyan tettem rajta túl magam?Rájöttem hogy egy ribi és nála csak jobb lányokat/nőket találnék,mindenkit csalt mindenkivel.
10/10 anonim válasza:
Egyszer egy radios beszelgetesben mondtak, hogy egy egeszseges lelku embernek is 2 evbe telhet feldolgozni egy gyaszt.(A szerelmi csalodas is a szeretett szemely elvesztese miatt erzett fajdalom)Azert mostanra mar kifele kene labalnod belole,ugyhogy szerintem is kerj segitseget szakembertol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!