Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik fiatalon (20-22) évesen...

Akik fiatalon (20-22) évesen vállalnak/vállaltak gyereket ők hogy álltak rá készen ilyen fiatalon anyagilag, meg lelkileg?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok akik tervezték is nem csak összejött. Ennyi idősen hogy van meg nekik hozzá minden feltétel: anyagi biztonság, lelki érettség, megbízható pár?

Én annyi idősen sem lelkileg sem anyagilag nem voltam rá készen, most 25 vagyok de még mindig korainak érezném.

2023. jan. 3. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem mindegy, hogy kié a tető a fej felett, és hogy mennyi az anyagi bevétel. Te lehet szeretsz csóró lenni, de a gyereked nem biztos, hogy hálás lesz ezért a későbbiekben.

2023. jan. 3. 22:43
 12/61 anonim válasza:
70%
Látod kérdező mit írt a 9.? "... A párom programozó EV,..." Erről írtam. A 3. voltam.
2023. jan. 3. 22:49
 13/61 anonim ***** válasza:
52%

Annyit keresett, mint én vegyészként. Dolgozhatott volna mást is, ha annyit keres, mint én, akkor ugyanúgy meg tudtuk volna venni a házat. Sőt EV-snek kevésbé adnak hitelt, a fizetésének az 50-60%-át számították be, ráadásul akkor kezdték el a cégüket, és az első lezárt évébe csak a májustól kapott fizetése számított. Úgyhogy a hitelbe akkor kifejezetten előnytelen volt, hogy programozó.

De ja, mostmár borzasztó sokat keres.

2023. jan. 3. 22:59
 14/61 anonim ***** válasza:
25%

11.. hagyjuk már ezt a csóróságot.

Hányan nőttek fel nagyszülőkkel, hány gyereknek nem volt sokáig saját szobája? Ja mi akkor mind nyomorban nőttünk fel meg csórók maradunk örökre?

Érdekes módon elmegyek az általános iskola előtt és semmi mást nem hallok csak a káromkodást, alsós gyerekek okos telefonon meg számítógépen nőnek fel, mert a szülők többet foglalkoznak a kirakattal, mint a gyerekkel.

Egy gyerek nem attól lesz boldog, hogy mindene meg van. Nekem sem volt meg, mégse cserélném el a gyerekkorom senkivel. Imádtam, mert nem hanyagoltak el, nem influenszerek meg youtube videósok neveltek fel.

Pont emiatt van ennyi komplexusos gyerek, mert már a születés előtt el van döntve, hogy a gyereknek mi a jó. Gratulálok..

2023. jan. 3. 22:59
 15/61 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy ezt úgy írod, mintha azt mondtam volna, hogy a férjem bankrabló. Menj programozónak, ha akarsz, így, hogy ennyit lehet vele keresni, még így is hiányszakma. Vagy építőiparba. A közművesünk nettó 2 milliót keres és olyan undorítóan dolgozik, hogy én fejeztem be a fürdőszoba csempézést.
2023. jan. 3. 23:03
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
*kőművest akartam írni, de nem kőműves, hanem burkoló
2023. jan. 3. 23:04
 17/61 anonim válasza:
97%
Én is 25 vagyok, saját magam sem tudom eltartani rendesen. Nyomorult nettó 207 ezres tanári bérből próbálok nem éhenhalni albérletben, gyerekkínzás lenne egy ilyen világba gyereket szülni.
2023. jan. 3. 23:15
 18/61 anonim ***** válasza:
91%

Engem az érdekelne amúgy, hogy hogyan lett meg az önerő 3-4 év alatt albérletet fizetve a 60 milliós házhoz?

Babaváró meg csok? Vagy összeraktátok a 12 millió megtakarítást?

2023. jan. 3. 23:59
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
Jah látom írtad :) akkor ezek szerint tényleg így :)
2023. jan. 3. 23:59
 20/61 anonim ***** válasza:
77%

Mi a garancia, hogy 30 evesen akivel együtt vagy 6 éve, ő megbízható es az is marad?

Anyagiak mindenkinek mást jelentenek, van aki beeri kevesebbel (nem túl nagy igényű, nem igénytelen) , nem elegedetlenkedik folyton és csak húzza az időt, mert bankszamlahoz igazítja a gyereket.

Lelkileg meg szintén nem korfuggo. Rengeteg 40 éves nem normális anya van aki nem tud mit kezdeni a gyerekevel.

2023. jan. 4. 00:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!