Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babával üdülni?

4 hónapos babával üdülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Áprilisban fogok szülni, első baba.

Nagyon szeretnénk majd a nyáron kikapcsolódni hármasban a kisbabával.

Milyen lehetőségeink vannak egy ilyen pici babával?

Szerintetek pancsolhat már ilyen idősen?

Wellness, strand, vízpart?

Köszi

2022. dec. 25. 12:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
88%
Te miről beszélsz milyen új regisztráció?
2022. dec. 26. 21:26
 42/49 anonim válasza:
76%
En voltam anno kicsi babammal nyaralni parommal...borzalmas volt...nem a megszokott rutinja es helye volt egesz ejjel nem aludtunk nappal is nyugos volt mikor haza ertunk akkor volt jobb neki..de egyebkent egy ilyen pici babat nem hordoznek nyaralgatni a nyari nagy melegben mert borzaszto nekik...en igyekeztem inkabb a huvos szobaban lenni vele ameddig ilyen kicsi hogy ne szenvedjen a 40fokban kint
2022. dec. 27. 01:46
 43/49 A kérdező kommentje:
Igen, elgondolkodtató ez a meleg kérdés, hiszen még nekünk is megeröltető ez a fülledt hőség, nem hogy a picinek. Kiváncsi vagyok, mit hoz majd a jövő, milyen lesz a baba személyisége, mire lesz fogékony, és mit fogunk majd inkább passzolni, vagy alternatív megoldást keresni. 🤗
2022. dec. 27. 23:10
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

A baba természetén és a ti rugalmasságotokon is múlik, mi fér bele. A mi fiunk szerencsére elég rugalmas, ismeretlen helyen is aludt és azt is elég jól bírta, ha valamiért borult a napja. Természetesen igyekeztünk úgy intézni, hogy a lehetőségekhez mérten minél több állandóság maradjon. 4 hónaposan elmentünk a férjem családjával sátrazni, élővíz mellé, de ott jól ismertük a többi nyaralót és a körülményeket is. Úgy voltunk vele, hogy ha csak nyűg a babának, hazajövünk. Vízbe nem vittük, néha anyósom vigyázott rá, így egyszer-egyszer még evezni is el tudtam menni. Nagyon jól sikerült a nyaralás. 5 hónapos korában a barátokkal kivettünk egy parasztházat, mienk volt a nyári konyha, így ő nyugodtan alhatott, a programokat pedig az ő napirendjéhez igazítva, némileg rugalmasan szerveztük, vagy úgy, hogy később is tudjunk csatlakozni. Szerencsére autóban és hordozóban is aludt. Ez a nyaralás is jól sikerült.

Következő évben egy baráti családdal mentünk el egy hétre. Az ő 9 hónapos babájuk kevésbé rugalmas, főleg alvás terén van sok kötöttség, így nem sokat tudtak/tudtunk közösen elmenni (volt egy pár órás fürdő és egy rövid kirándulás). Ugyanakkor a másik anyukának ez is kikapcsolódás volt (nekem is), mert kimozdult, tudtunk beszélgetni és bebizonyosodott, hogy az ő babájukkal is lehet utazni, csak jobban figyelembe kell venni az igényeit.

2022. dec. 28. 01:48
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés a 44-hez: A sátrazós helyen lehettünk volna szobában is, de a sátor sokkal szellősebb, így azt választottuk (lakósátrakról van szó, szóval kényelmesek és nagyok). Rossz idő esetén cserélhettünk volna az egyik szobában lakóval. Mások is járnak oda babával, tudtuk hogy megvalósítható és hasznos tanácsokat is kaptunk.
2022. dec. 28. 01:52
 46/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, megvan már a baba?

Nyaralásról annyit, hogy egy 4 hónapossal tuti apartmant vennék ki, ahol a napi rutint tudjátok csinálni.

Kisbabám 5 hónapos, korábban úgy gondolkoztam,mint te, hogy mit nekünk, megyünk. De mióta meglett a baba örültem ha kialkult egy napirend végre és alszik éjszaka szépen. Na meg baromira félek a fertőzésektől, ugye még nincs meg minden oltása, kisgyerekes helyre eleve nem is viszem még.

2023. ápr. 19. 12:33
 47/49 A kérdező kommentje:
2 hetes a babám. Eddig viszonylag "jó baba". Igen erősen el kell gondolkodni az üdülésen. Van napi rutinunk, már amennyire lehet egy 2 hetessel. Tegnapi napon el kellett menni a drnénihez, olyan szinten borult az egész, keserves volt. Tehát majd meglátjuk.
2023. ápr. 19. 16:22
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Majd 4 hósan meglátod, milyen lesz az aktuális napirend, és milyen üdülés fér bele anélkül, hogy végzetesen fölborulna. Az én fiam például pompásan aludt a babakocsiban meg a háti hordozóban, bárhol tudtam szoptatni, szóval vonattal bárhova mehettünk, és tudtunk alkalmazkodni a baba igényeihez.
2023. ápr. 19. 16:59
 49/49 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok a babához :)) maximum toltok egy "hosszú hétvégét" nyáron.
2023. ápr. 19. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!