4 hónapos babával üdülni?
Sziasztok! Áprilisban fogok szülni, első baba.
Nagyon szeretnénk majd a nyáron kikapcsolódni hármasban a kisbabával.
Milyen lehetőségeink vannak egy ilyen pici babával?
Szerintetek pancsolhat már ilyen idősen?
Wellness, strand, vízpart?
Köszi
A baba természetén és a ti rugalmasságotokon is múlik, mi fér bele. A mi fiunk szerencsére elég rugalmas, ismeretlen helyen is aludt és azt is elég jól bírta, ha valamiért borult a napja. Természetesen igyekeztünk úgy intézni, hogy a lehetőségekhez mérten minél több állandóság maradjon. 4 hónaposan elmentünk a férjem családjával sátrazni, élővíz mellé, de ott jól ismertük a többi nyaralót és a körülményeket is. Úgy voltunk vele, hogy ha csak nyűg a babának, hazajövünk. Vízbe nem vittük, néha anyósom vigyázott rá, így egyszer-egyszer még evezni is el tudtam menni. Nagyon jól sikerült a nyaralás. 5 hónapos korában a barátokkal kivettünk egy parasztházat, mienk volt a nyári konyha, így ő nyugodtan alhatott, a programokat pedig az ő napirendjéhez igazítva, némileg rugalmasan szerveztük, vagy úgy, hogy később is tudjunk csatlakozni. Szerencsére autóban és hordozóban is aludt. Ez a nyaralás is jól sikerült.
Következő évben egy baráti családdal mentünk el egy hétre. Az ő 9 hónapos babájuk kevésbé rugalmas, főleg alvás terén van sok kötöttség, így nem sokat tudtak/tudtunk közösen elmenni (volt egy pár órás fürdő és egy rövid kirándulás). Ugyanakkor a másik anyukának ez is kikapcsolódás volt (nekem is), mert kimozdult, tudtunk beszélgetni és bebizonyosodott, hogy az ő babájukkal is lehet utazni, csak jobban figyelembe kell venni az igényeit.
Kedves kérdező, megvan már a baba?
Nyaralásról annyit, hogy egy 4 hónapossal tuti apartmant vennék ki, ahol a napi rutint tudjátok csinálni.
Kisbabám 5 hónapos, korábban úgy gondolkoztam,mint te, hogy mit nekünk, megyünk. De mióta meglett a baba örültem ha kialkult egy napirend végre és alszik éjszaka szépen. Na meg baromira félek a fertőzésektől, ugye még nincs meg minden oltása, kisgyerekes helyre eleve nem is viszem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!