Hát akkor mi a francert kérdezed meg, hogy menj-e wellnessbe a babával? Akarsz menni, eldöntötted, ráadásul olyan baromi okos vagy, hogy nyilván nem fogsz tévedni. Minek kérdezed meg, menjél, engem az se érdekel ha világ körüli útra mész az újszülöttel.
2022. dec. 25. 19:23
32/49 anonim válasza:
36, talán mert tapasztalatokra volt kíváncsi? Kapott is. Meg leírtuk, hogy a baba természetétől függ, ami majd kiderül, ha megszületik. Ha nincs gyereked, akkor is lehet hasznos a válaszod, pl. ha azt írod, téged nagyon zavarnak a babák, javaslod a családbarát hotelt vagy különálló apartman bérlését. Ha tapasztalat nélkül csak a feltételezéseid írod le, az inkább kötekedés.
2022. dec. 25. 19:50
33/49 anonim válasza:
Honnan tudod hogy addig nem történik bármi?....
2022. dec. 25. 21:16
34/49 anonim válasza:
Vicces, ahogy 2 ember veszekszik egymással, mintha sokkal többen lennének.
Miért ne élhetbe valaki a mának?
2022. dec. 26. 10:39
35/49 anonim válasza:
Ez óriási:D nincs egyedül. Szomorú egy világot élnénk ha egy ember tudna értelmes választ adni a kérdezőnek és a többiek meg lecsesznék mit képzel magáról hogy előre mer gondolkozni.
2022. dec. 26. 11:34
36/49 anonim válasza:
#41-es, miért vagy kretén? Egy 4 hónapos már nem újszülött. Másrészt NEM minden baba sír éjjel nappal. Vannak olyan babák, akik csak akkor sírnak, ha éhesek. Nyilván majd a kérdező meglátja, milyen lesz az ő babája, és annak fényében dönt.
Neked meg, mint kretén gyerekgyűlölönek, ugyanúgy jogodban áll olyan szálláshelyet keresni, ahol nincsenek gyerekek. Mert létezik ilyen is.
2022. dec. 26. 11:37
37/49 anonim válasza:
Mi óriási?
Ez csak a te koncepciód..
Mai világban én már semmin nem lepődök meg.
2022. dec. 26. 11:40
38/49 anonim válasza:
Valobannem lepődök meg én se, de mivel eajtam kívül többen/de ha nem is többen, 1 ember biztosan/tudott válaszolni az eredeti kérdésre. Ellenben aki itt gyerekgyűlölőként irkál gyanítom, hogy egy pelyhedző kisfiú aki kiadja magát 5 embernek, hogy leírhassa a rosszindulatú gondolatait, mert fingfofalma nincs egy terhes nőnek szánt szavak súlyáról és úgy egyébként magáról a bántó szavak súlyáról. Igazából ennyi.
2022. dec. 26. 11:45
39/49 anonim válasza:
Jogos
2022. dec. 26. 12:16
40/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki felszólalt egy ilyen gusztustalan megnyilvánulás láttán, minden anya ha ilyet olvas, szerintem kiveri a bisztosítékot. Ne foglalkozzatok velük, biztosan rosszul sikerült a karácsonyuk, vagy szimplán ennyire frusztráltak. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!