Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babával mennyit...

4 hónapos babával mennyit játszatok?

Figyelt kérdés

Érdekelne, mennyit mondókáztok, énekeltek a hasonló korú babátoknak?

Nálunk néha elmúlik úgy nap hogy végzem a házimunkát vagy csak úgy elvagyok és alig szólok a babámhoz. A jatszószőnyegen(ami fent van a kanapén) eljátszogat egymagában. Persze ha sir megszoptatom, peluscsere közben is beszélek hozzá de úgy érzem ez nem elég.

2022. febr. 14. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan ilyen voltam/vagyok, semmi negatívumot nem vettem észre eddig, 2 éves ikrek.
2022. febr. 14. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám jövő héten lesz 4 hónapos. Lehet, hogy mi a másik véglet vagyunk, de ő szinte állandóan igényli a jelenlétem. Játszószőnyegen vagy pihenőszékben alkalmanként elvan 15-20 percet, ekkor kapkodva elmosogatok, vagy felporszívózok, de alapvetően komolyabb házimunka csak akkor jöhet szóba, mikor már haza ért a férjem. Szóval az enyémet a nap 90%-ában le kell kötni. Nagyon kis izgő-mozgó természet 🙂.
2022. febr. 14. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát az enyém csak rövid ideig van el a játszószőnyegen egyedül. Úgyhogy nálunk egész nap zeng a ház a kappan hangomtól. Énekelek, mondókázok szerintem a szomszédok már füldugóval élnek :D
2022. febr. 14. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy mondokazos tipus, enekelni viszont amugyis szoktam. En mar ennyi idosen a foldre tettem habtapira a jatszoszonyeget, mertmar forgott.
2022. febr. 14. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én állandóan énekelgetek, de gyerek előtt is így volt, szóval ő szinte mindig hallja hangomat.

Most például nemrég láttam az Encantó mesét és az megy folyton a házban:D

2022. febr. 14. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam egy órát is eljátszott a padlón. Általában azt magyaráztam neki, mit csinálok, igyekeztem sokat beszélni hozzá. Kifejezetten játszani, mondókázni inkább csak 5 hósan kezdtem vele, akkor kezdte lekötni.
2022. febr. 14. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Soha nem mondokoztam vagy enekeltem, nem is tudok mondokat. Beszeltem vele egesz nap, mikor mit csinalok, nem soka megyunk setalni stb. Kulfoldon elunk, ugyhogy nem maradt le semmirol, hogy nem ismer magyar mondokat.
2022. febr. 14. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!