4 hónapos alvási regresszió. Mostantól tényleg ez lesz?
Tudom, idegrendszeri érés, mikroébredések stb. De komolyan hosszabb távon is így marad? Pénteken volt 4 hónapos, ez a dolog 12 napja tart. Előtte átaludta az éjazakát vagy max 1x kelt cicizni hajnalban. Most 2-3 óránkent kel... van.olyan éjjel, hogy 2x, de inkább 3-4x.
Ne is reménykedjek, hogy ez egy rövid, átmenet időszak lesz?
Nálunk kb. 3-4 hónapig tartott. Volt, amikor már óránk3nt kelt cicizni, akkor azt mondtam elég, és nem adtam oda neki, csak egy-két alkalommal, mikor azt gondoltam, igen, már tényleg megéhezhetett.
Amúgy próbáltam simogatással elaltatni.
És miután elmúlt, megint átaludta az éjszakát? Egyik napról a másikra vagy fokozatosan javult?
Mondjuk ennyi idő után rendesen kiszúrna velem akkor is, ha hirtelen kezdené átaludni az éjszakát, mert akkor eláztatnám az ágyat :D
Ez egyáltalán nem egy gyakori dolog. Általában a babák születésüktől folyamatosan kelnek, hiszen esznek éjszaka is.
Van már gyerekem, szűkebb családban is van több, de erről itt olvastam először, hogy külön felcimkézik a baba ébredését.
Persze, hogy felébred, hisz pici baba még.
28.án volt 4 hónapos a lányom.
Eleinte úgy aludt, hogy este 9kor letettem aludni, aludt ugy 4ig, evett majd aludt reggel 8ig.
1 héttel a 4honap elött kezdte, hogy 1kor kel, onnan 1 órát fennvolt, nézegette a lábait 🤦♀️
2fele visszaaludt, de onnan 8ig óránként kelés.
Mi fokozatosan álltunk vissza. Egyre késöbb kelt és egyre kevesebbszer.
Durván 3 napja ismét 1x eszik 4fele és ennyi.
Fiam 3 éves lesz, ő 1 éves koráig 5-6 alkalommal simán kelt éjjel. A mai napig 1x kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!