Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babával üdülni?

4 hónapos babával üdülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Áprilisban fogok szülni, első baba.

Nagyon szeretnénk majd a nyáron kikapcsolódni hármasban a kisbabával.

Milyen lehetőségeink vannak egy ilyen pici babával?

Szerintetek pancsolhat már ilyen idősen?

Wellness, strand, vízpart?

Köszi

2022. dec. 25. 12:46
A kérdező szavazást indított:
Pancsolhat.
Nem vinném be a vízbe.
43 szavazat
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
50%
Ekkora kölyökkel nem is mennék. Egy káosz lesz az egesz folyton nyűgös lesz, ordít, ti meg nem tudtok pihenni.
2022. dec. 25. 12:49
 2/49 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de mi jogon nevezel egy gyermeket kölyöknek? 😅

Az egy dolog, hogy neked ilyen negatív a hozzáállásod, gondolom a negatív tapasztalathoz ez is nagyban hozzájárult.

Számomra nem teher ha sír, hiszen így tud kommunikálni, azért vagyunk, hogy fogjuk a jeleket. Mit vársz egy kisbabától? Irracionális elvaras, hogy ne sirjon. 🤷

Egy család vagyunk, nem csak nekünk kell, hogy jó legyen, hanem a picinek is.

2022. dec. 25. 12:54
 3/49 anonim ***** válasza:
84%
Negy honapos fiammal to mellett voltunk horgaszni.harom napra mentunk,fahazban aludtunk ami termeszetesen fel volt szerelve mindennel...jobban aludt a fiam abban a harom napban mint otthon
2022. dec. 25. 12:55
 4/49 anonim ***** válasza:
45%
Tegyük hozzá hogy a többi vendég is kikapcsolódni megy és nem fognak rajongani egy 4 hónaposért aki órákat képes max hangerőn sírni. Tényleg az lenne a legjobb ha nagyszülőre vagy bébiszitterre bíznátok pár napot, ti meg elmentek kettesben. Rátok fog férni egy kis nyugis kikapcsolódás
2022. dec. 25. 12:57
 5/49 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem érdekel más miért megy oda. Nekünk is ugyanannyi jogunk van kikapcsolódni,mint a nem gyerekesnek. Én ezért senkire sem fogom otthonhagyni a gyerekem. Nem is értem, hogy gondoltad. 😂
2022. dec. 25. 12:58
 6/49 anonim ***** válasza:
96%
Menjetek, és talán érdemes lenne elgondolkodni a baba- és gyermekbarát hoteleken. Nektek is kényelmesebb lenne és elkerülhető az olyan összezördülés, amiről a 4-es ír. Igazad van, nektek is jogotok van üdülni, de más is fizet a nyaralásért, és nem biztos hogy egy baba sírását akarja hallgatni egész nap a pénzéért.
2022. dec. 25. 13:03
 7/49 anonim ***** válasza:
65%

Ja bocs nem tudtam hogy itt népszerű mindenen megsértődni. A sajátjaimat is kölyöknek hívom mert azok, nem felnőttek.

Igen, negatív élettapasztalat az, hogy egy babával nem utazunk. Csak megborítja a ritmusát és a legtöbb az utazást se viseli jól. Egy 4 hónapos nem fogja felfogni hogy "neki most jó" mert wellnessben vagytok. Nem várok semmit egy ekkora gyerektől pontosan ezért írom hogy sírni fog - meglehetősen sokat - nektek meg 1000 felé fog állni a hajatok. De végülis nem az én kikapcsolódásomról van szó, csináld úgy ahogy akarod. Csak aztán nehogy fárasztóbb legyen kivitelezni az egész nyaralást mint gyerek nélkül. Apuka biztos örül majd

2022. dec. 25. 13:04
 8/49 A kérdező kommentje:
Utolsó te nagyon meg vagy keseredve. Nem attól lesz a gyerek kiegyensúlyozott, hogy wellnessezni van, hanem ki van elegitve minden amire szüksége van... Nagyon nem vagy rugalmas. Apuka miért is ne örülne? 😅 Elkpesztő ez a hozzáállás. Minden rendben, vagy szét repedt a bejglid?
2022. dec. 25. 13:07
 9/49 anonim ***** válasza:
85%

KÉrdező, pedig van abban igazság, amit a 7-es válaszoló ír.

Még meg sem született a gyereked, nem tudhatod, milyen lesz. VAnnak babák, akik csak a saját helyükön érzik jól magukat és akkor az utazgatás, nyaralgatás simán rémálommá válik a szülőknek. Akkor aztán mondhatod, hogy akkor lesz jó a gyereknek, ha minden igénye ki van elégítve...

Nem kellene ilyen magas lóról beszélned a válaszolókkal, egyébként. Még nem született meg a babád, de már mindent jobban tudsz.

2022. dec. 25. 13:12
 10/49 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem simán elnehettek. Bár családbarát helyre mennék én vízbe még nem hiszem, hogy vinném. Viszont nem lesz pihentető az biztos, ez nem igazán arról szól.:)

Mi féléves babával voltunk wellness hotelben és egy csomó aktív programot is csináltunk. Szerintem minél kisebb, annál könnyebb vele nyaralni Én nagyon élveztem!

Most 1 éves, már tuti csak kertes nyaralót vennénk ki, olyan, mint egy tornádó :D

2022. dec. 25. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!