4 hónapos tapszered babaval hogy néz ki a napi rutinotok?
Szia! Nekünk kb így:
5-6 körül kel, eszik, visszaalszik 7-8-ig. Utána elmegyünk sétálni, kb 1 órát, nem alszik el ilyenkor mostanában. 10 körül eszik, utána alszik kb 1-1,5 órát. Én főzök meg takarítok. Utána "játszunk" az ő módján. 13-14 körül éhezik meg újra, utána alszik megint kb 1-1,5 órát. Utána egyből eszik megint, apával játszik vagy kimennek sétálni. Este 8 körül van fürdés, vacsora és alvás. Egész éjjel alszik, csak amikor az apja kel hajnalban, akkor ő is ébredezik, ilyenkor beteszi őt mellém a kiságyból és alszik még tovább egy kicsit.
Sajnálom 🙁 minden baba más. Nálunk folyamatosan tolódott ki az esti alvásidő. Először kb 9-től éjjel 2ig aludt, aztán etetés után 4-5ig. Ez az éjjel 2-es kelés lett aztán 3 majd 4, aztán reggel 5-6 óra.
Szépen lassan. Meg az én babám nappal alszik nagyon keveset. Minden nappali zajra felébred már a kezdetektől fogva, a postásra, robogókra, kutyaugatásra stb.. Meg szerintem a tápszerváltás is segített, először milumil ha startot kapott, de ez nagyon habzott és visszabukta, fájt a hasa, most beba sensiduot kap, ez jobban bevált nála. Meg észrevettük, ha hűvös van este, ilyen 19 fok kb, akkor sokkal jobban alszik.
Köszönöm a válaszokat!
Enyém se alszik kb semmit nappal csak ha én is alszom vele... mi beba ha start ot eszünk, nincs vele gond nem bukik nem tudom hogy ettől lehet e hogy nem alszik? Fugghet a tapszertol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!