4 hónapos babával szilveszterezés?
Te tudod, milyen alvó.
Az én babám 4 hónaposan 2-2, 5 óránként kelt, sírt, huzavona volt az altatásával, biztos nem hívtam volna senkit.
M
Nekem 3 honapos lesz a lányom. Mi nyilvan nem megyünk sehova.
De hozzánk jönnek a keresztszülei, fiunk keresztszülei és a szomszedék.
Igy lesz 8 felnőtt és 5 gyerek.
Itt is csak beszélgetős, iszogatos este lesz, nem ereszdelahajam. 9fele alszik a lanyom, 5kor kel enni.
Ha esetleg nem lenne jó neki, magamrakötöm a hordozóba és ennyi
Ha csak beszélgettek, a baba meg alszik a másik szobában, az simán belefér.
Zenés bulit nem szerveznék.
Arra számíts, hogy az éjféli durrogtatásra nagy eséllyel felébred a baba és nagy eséllyel félni fog. Igazából ez lesz a gond, nem a társaság - de ezt meg nem nagyon tudod kikerülni.
Babafüggő. Ha a baba nyűgös korszakát éli és nem túl együttműködő éppen, akkor nem annyira hiányozna, hogy még vendégeink is legyenek. Ha nyugis, jól alvó, akkor simán.
Nyilván azért éjfél után kicsivel lefújnám a bulit, de igazából azt gondolom, hogy attól hogy gyereketek lett még nem kell minden szociális életet felrúgni. :)
Menni nem mennék babástól máshoz ilyenkor még.
Tavaly 3,5 hónapos volt a kicsi szilveszterkor.
Áthívtuk az egyik szintén kisbabás barátainkat, meg még két barátunkat. Készítettem vacsorát, szépen feldíszítettem a házat, mi anyukák csak éjfélkor ittunk egy korty pezsgőt, mert akkor még mindketten szoptattunk.
Nagyon jól telt az este, halkan szólt a zene, beszélgettünk, a babák nyugodtan aludtak, olyan 1 óra körül pedig mindenki haza ment.
Idén is hasonló lesz, csak már totyogókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!