4 hónapos babával szilveszterezés?
Jövő szilveszterkor te agyhalott.
A 3 hónapos baba 3 nappal később is alighanem 3 hónapos.
Az meg elég gáz,ha nektek kell külön társaság ahhoz,hogy jól érezzétek magatokat.:D
Elmondtad a véleményedet,köszi.Most már állítsd le magad,mert továbbra sem neked címzett senki semmit,hogy ekkora arccal add elő ilyen szánalmasan magad.Törődj a magad dolgával,már ha van olyan..
Látom,nem vagyok vak.Semmi olyat nem írt,hogy te ne szilveszterezz vagy ne érezd jól magad.
Senki nem írt ilyet sehol.Úgyhogy befejezhetnéd,teljesen nyugodt kérdésnek indult te meg itt kötöszködsz..
Az ünnepi témákban mindenki máshogy gondolkozik,és joga van hozzá,semmivel sem rosszabbak mert ők nem fogadtak vendéget.
Kár, hogy több "kötekedő" válaszolónak" írogattok és fel sem tűnik. :D
16# A vitát az szítja, aki nem képes más véleményt elfogadni. Én elfogadom, hogy ti nem akartok semmit csinálni szilveszterkor, de ezért ne beszéljünk már más kismamákról úgy, mint aki a babája életét veszélyezteti egy néhány órás összejövetellel. Ezért írtam és semmi sértődöttség, illetve személyeskedés nem volt a kommentemben. Ellenben olvasd vissza a sajátodat.
A véleményemet már az elején leírtam, de az ilyenek mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Megyek és vízbe helyezem a "nebántsvirág" énemet, nehogy elkókadjon. :D
Nincs azzal baj,senki nem is mondta,hogy baj ha te tartanál.Mindenki azt mondta el,hogy tart/tartott-e vagy sem,csak szokás szerint jött egy olyan is akinek feltétlenül másokba kell kötnie ahhoz hogy jó napja legyen.🤷🏼♀️
Nekem a babám elég éberalvó,mellette nem nagyon lehet zajongani.A fehér zaj nem okoz gondot,mosógép meg ilyesmi mehet,de beszédre (főleg az én hangomra) 10-15 perc maximum és fel is pattan.
Bár nem mintha egy túlzottan hangos ember lennék,miután leteszem szeretek csak elmerülni a kádban aztán egy pár rész sorozatban alvásig,lehet hogy ezért.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!