4 hónapos babával szilveszterezés?
Nekem 3 hónapos volt akkor.Eszembe se jutott áthívni másokat hozzá,akkor se ha oltottak.Amúgy is karantén volt,és szerintem lesz is.
Nem tenném ki a gyereket (és magunkat se..) felesleges zajnak,fertőzés veszélynek vagy macerának azért hogy koccinthassunk egy kis pezsgőre..
Vannak prioritások,ráért nekem bőven máskor szilveszterezni.
És neked ezt kötelező volt magadra venni? Oda írtam,hogy "NEKEM" te ne bánts virág,bírom hogy itt mindenki szereti a vérig sértettet játszani.Ha valaki kiált egy idiótát a semmibe az utcán akkor se fordulj meg,jó? Nem feltétlenül hozzád fog beszélni akkor se,ha annak érzed magad.
Koccints ha akarsz mit érdekel engem,hogy te mit csinálsz vagy bárki más.Nem is mondtam egy szóval se,hogy kötelező ugyan így tenni.Mindent úgy írtam le,hogy NEKEM mi volt az első.
Azt kérdezte a kérdező is,hogy "ti mit csinálnátok/mit csináltatok?".
Ne mások véleményét véleményezd és személyeskedj,hanem válaszolj a kérdezőnek.Arra van az oldal.
Nekem fontosabb volt a biztonság,tavaly nekem már 5 hónapos volt a baba amikor szilveszter lett,de nem mertem fogadni senkit.
Igazából nem is nagyon akartam,hogy őszinte legyek és a párom is jobban szeretett volna pihenni aznap,kapott egy bónusz szabad napot.Ez volt az első szilveszterünk együtt mint család.
Fiam szokás szerint elaludt 9 óra körül aztán főztem egy vacsorát a kedvenceiből,és a szobában az éjfélt várva ettünk.Utána le ment egy-egy pohár pezsgő és aludtunk is mind a ketten,mert másnap 6 felé kelt is mindig a pici.
Nekünk ez elég is volt.Úgyhogy nem hiszem,hogy én hívnék kisgyerek mellé,amúgy se lenne kellemes ha társaságban mégis pont akkor kelne fel a baba és pattogni kellene ide-oda a nappali és a szoba közt.
Talán majd idén,de még ez is kérdéses,a karácsony nekem szinte biztos hogy fárasztó lesz.
2 nagymama,2 testvér és az egyikük párja jön majd látogatóba.
"Vannak prioritások,ráért nekem bőven máskor szilveszterezni"
Most elképzeltem, hogy nekiáll június 27.én szilveszterezni mondjuk, mert akkor már elég erett a gyerek hozzá 😆 szilveszterezni szilveszterkor kell. Mikor máskor? 🤣🤣
Egyebként ennyi besavanyodott lepontozót...
Mi a 3 honaposunkkal fogunk szilveszterezni, barátokkal, itthon. Lesz evés ivás, beszélgetés hajnalig. Majd helyettetek is jólérezzük magunkat 😉
Azert mert az ember lánya anya lett, nem kell a 4fal közt ülnie magányban és 10kor fellőni a pizsomát..
Szerintem arra gondolt,hogy mondjuk jövő szilveszterkor.
Megtennéd,hogy nem kötsz bele a hozzászólókba?
Neked bele fér a szilveszterezés,leírtad,megértettük.
Felesleges minden kérdés alatt a vitát szítani.
19!
A 18as az első kommentem, csak ez az okoskodás felett nem tudtam elmenni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!