Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babával üdülni?

4 hónapos babával üdülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Áprilisban fogok szülni, első baba.

Nagyon szeretnénk majd a nyáron kikapcsolódni hármasban a kisbabával.

Milyen lehetőségeink vannak egy ilyen pici babával?

Szerintetek pancsolhat már ilyen idősen?

Wellness, strand, vízpart?

Köszi

2022. dec. 25. 12:46
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, mindenképp ha megszületik, nyilvánvaló lesz, hogy van e lehetőségünk egyáltalán, vagy felejtős. 🤗
2022. dec. 25. 13:31
 22/49 anonim ***** válasza:
28%
23: szóval számodra nem lenne kudarc elverni egy valag pénzt a semmire hogy aztán egyáltalán ne tudj pihenni, a folyamat bömbőlő gyereked körül ugrálj egész nap, ideges és kimerült legyél mint a szar és a párod még a szabadságot is elpazarolta a semmire. Értékelendő a pozitivitásod
2022. dec. 25. 13:31
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Ez a kérdes :D mondd hogy nincs gyereked, úgy hogy nem mondod ki hogy nincs gyereked
2022. dec. 25. 13:33
 24/49 anonim ***** válasza:
93%

Mielőtt megszületett volna, én is úgy voltam vele hogy milyen jó lesz majd utazgatni. Átértékeltem hamar. Az első fél évben naponta nagyjából 10x szopizott egy nap, ezen kívül éjjel is ébredt 8-10 alkalommal. Örültem ha negyed órára le tudtam rakni anélkül hogy sírna. Esélyünk sem lett volna semmire, minden percet kihasználtam hogy aludhassak.

Először 7,5 hónapos volt mikor elmentünk egy hétre balatonra, az nagyon jó volt. Akkor már kúszott. Imádta a vizet, minden érdekelte, jókat aludt, elvolt reggelinél az etetőszékben, esténként étterembe is el tudtunk menni.

Nem tudhatod előre milyen babát dob a gép, lehet el tudtok menni, lehet nem.

2022. dec. 25. 13:36
 25/49 A kérdező kommentje:

Igen, én nagyon pozitív ember vagyok, és általában ez sosem válik hátrányommá az életben. Miért jobb, ha az ember minden problémát kudarcnak lát? Szeretek mindent meg élni, tapasztalni,próbálkozni. Tudom, ehez is bátorság kell, de még mindig jobb ilyen felfogással élni, mint úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy annak a legrosszabb forgatókönyvét vetítsem előre, és meg se próbáljak semmit. 🤷

Olyan jó, hogy nem vagyunk egyformák... Ti sokkal több gondot csináltok magatoknak ezzel a hozzáállásal,mint valójában amibe ütköztök. Tisztelet a kivételnek. 🤗

2022. dec. 25. 13:36
 26/49 anonim ***** válasza:
84%

"Pont, hogy nem érdekel más miért megy oda. Nekünk is ugyanannyi jogunk van kikapcsolódni,mint a nem gyerekesnek."

Teljesen igazad van. Le kell xarni a másikat. Remélhetőleg a szomszedotok is ezt teszi és mondjuk hajnali 3kor áll neki hangosan szexelni, vagy egész hétvégén ütvefúrózni. Elvégre kit érdekel q másik?????

2022. dec. 25. 14:58
 27/49 anonim ***** válasza:
32%

Röhejes mennyi befasult ember van itt.

Kérdező! Nyugodtan mennyetek üdülni, ti dontitek el, hogy mikor mentek elsonek nyaralni a picivel. A furdest meg megprobalnam de nem eroltetnem ha neki nem tetszik, mivel ugye neki minden uj lehet h nem fog bejonni az h ilyen nagy vizben van. De ha jarni akartok baba uszasra konnyebb hozza szoktatni ugy 😊😊

En most fogok szulni januarban. Fel eves lesz a kicsi mikor megyunk nyaralni es mi mar le is foglaltuk biztos ami biztos. 😊😊

2022. dec. 25. 15:16
 28/49 anonim ***** válasza:
76%
Szeptemberi, 4 hónapos babával síelni voltunk. Semmi problémát nem okozott, az autózást végigaludta, napi 2-3x 5 perc sírást meg mindenki kibír. Több nem volt. Mindig más vigyázott rá. Szerintem előre ne foglaljátok le a nyaralást, max. egy hónappal. Addigra kiderül, milyen a baba természete. Vannak nyugodt babák is.
2022. dec. 25. 15:26
 29/49 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi idős gyerekkel Olaszországban voltunk. Magán házban voltunk, senkit nem zavartunk. Reggel és esténként mentünk a tengerpartra, vízben is volt. Nagyon jókat aludt, így én is, jókat ettünk, én is ki tudtam kapcsolódni, sokat úsztam, teljesen feltöltődtem. Persze ehhez olyan férj kell, aki szintén foglalkozik a gyerekkel. Volt, hogy fogtam magam és elmentem egyedül fagyizni, élveztem a nyugalmat. 10 hónapos korában mentünk újra, az is nagyon jó volt.
2022. dec. 25. 17:05
 30/49 A kérdező kommentje:

A férjem a legjobb férj a világon, ez nem túlzás! Minden terhet levesz most is a vállamról, és sokat beszél arról, mit hogyan kell majd a picivel, mindennél jobban akarja ezt a pici kis csodát az életünkben, a nagy betűs TÁRS. Tehát ezért is merem bevállalni a kiruccanást. Teljesen ketten vagyunk mindenben, ahogy annak lennie kellene sok helyen. 💓

Köszönöm azoknak, akik tudtak személyes példát hozni. Azoknak is, akik csak kötekedni jöttek, nektek is szívemből kívánom, hogy nyugodt,békés, boldog Karácaonyotok legyen! 🤗

2022. dec. 25. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!