Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ket hetes babaval karacsonyozn...

Ket hetes babaval karacsonyoznatok egyutt papaval, mamaval es testverekkel?:) Koszonom a valaszokat

Figyelt kérdés

2022. dec. 9. 20:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
71%
27# nem mindenki érzi olyan jól magát , hogy elmenjen 3 héttel szülés után.. neked szerencséd volt.
2022. dec. 11. 10:32
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

30# szerintem sem mindegy. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Nem szép dolog az sem, hogy aki jól volt , az ledegradàlja az egészet azzal, hogy ne túlozzunk már. Mondjuk épp ezért nem sok értelme van az ilyen kérdéseknek. Mármint nem rosszból de tényleg ahány ember...

Én is mindjárt azt mondtam, hogy tuti nem akarnám, hogy ilyen pici baba esetleg elkapjon valamit. De nem tudnàm megtenni sem a szüleinkkel, sem a tesóinkkal , hogy nem engedjük, hogy lássák a babát. Mivel kicsi a lakás , így csak pár órára engednèm őket jönni. De ha lenne egy bazi nagy családi házam , óriási nappalival akkor maradhatnànak is , én el tudnék vonulni a babával. Feltéve ha ők hozzák a kaját , és el is pakolnak maguk után 😅

A harmadik dolog ami eszembe jutott, hogy első gyereknèl persze más a történet, de ha van egy bölcsis, vagy ovis tesó akkor az mindent is hazahoz a közösségből, szóval "kizárhatjuk" a családot de oly mindegy.

Meg kérdés , hogy milyen a család. Aki egy poharat nem talál meg nálam és várja ,hogy kiszolgáljam, az nem jöhetne. De az én családom szerencsére nem ilyen.

2022. dec. 11. 10:39
 33/33 anonim ***** válasza:
83%

27-es vagyok.

Kedves 31-es oda is irtam a vegere,hogy termeszetesen csak akkor menjen illetve fogadjon latogatokat ha jol erzi magat szules utan 😊.Igen,szerencsém volt,en jól viseltem a szulest es utana is jol ereztem magam.

2022. dec. 11. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!