Ket hetes babaval karacsonyoznatok egyutt papaval, mamaval es testverekkel?:) Koszonom a valaszokat
Hátt... mármint?
Két hetes babát még nem ildomos kitenni idegenek látogatásának, szóval ilyenkor a szűk családi kör szokott körülötte lenni.
Ha arról van szó, hogy ott a kisbaba és a család jelzi, hogy attól még gyűljön össze az össznépi sokaság, azt el lehet intézni egy villámlátogatással. Megjelentek pofavizitre, maradtok 1-2 órát, aztán mentek, és akkor voltatok is meg nem is.
Csak a szuk csaladi korre gondoltam.
Koszonoom:)
Két hetesen én egyáltalán nem örültem semmilyen látogatónak, véreztek a mellbimbóim, egy hónapig köntösben voltam, a gátsebem fájt, rossz mozdulatnàl szakadt, nem aludtam semmit. Egy villám tíz perces látogatás is kikészített.
De az is lehet, hogy te a másik véglet leszel...
De tényleg amúgy 2 hetes babát kitenni az RSV-nek, nem a legokosabb dolog. Meg is halhat benne.
Igen
Nekem nem fárasztó a családommal lenni.
De nyilván attól is függ èppen milyen állapotban vagyunk.
2 gyerekem van..
2 hét után fogadtam vendéget ebédre is az 1. Gyereknél , de én extrajól voltam..ez naggggyon ritka.
( bezzeg 4 hónapos koràban a gyereknek csőstől visszakaptam… de ez más kérdés😬)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!