Szerintetek tudnék találni valakit/valakiket, akivel együtt karácsonyoznánk?:D
Nincs jó kapcsolatom a családommal, így egyedül szoktam lenni szenteste is, meg végig az ünnepek alatt. Az elmúlt évek ezen időszaka depresszióban telt és most arra gondoltam, hogy találhatnék-e valakit, akivel együtt leszünk, leisszuk magunkat, pizzát zabálunk és béna filmeket nézünk:D de akár az is lehet, hogy ugyanezt többen csináljuk. Szerintetek erre mennyi esély van, hogy összejöjjön? Persze normálisabb, igényes emberekre gondolok. Csak szerintem nagyon kevés ember lehet, aki ilyenkor egyedül van és vevő lenne erre. Na meg hol tudnék ilyen embereket megismerni szerintetek? Menjek fel valami társkeresőre? Azt el akarom kerülni, hogy valaki szex reményében jöjjön át. (nyitott lennék ilyesmire is, ha van szimpátia, de erre aztán tényleg minimális esély van, hogy az illető pont az esetem is legyen külsőre és személyiségre is)
Légyszi ne oltsatok le, tudom hogy kicsit szánalmas ez az egész, de nem szeretnék egyedül lenni, nagyon rossz érzés ez az év ezen időszakában.
Itt mindig jó a társaság, karácsonyozz és szilveszterezz velünk a gyakorin!
Megható és vicces kommentek érkeznek ilyenkor többnyire.
Szerintem sokan ide menekülnek a magány vagy a kissé fullasztó rokoni szeretet elől elől.
#5: Aki a családjával van, nincs egyedül. Pont ez a lényeg:D
Írnál privátban arról, hogy hogyan működik egy ilyen csoport/hogy lehet létrehozni stb?
Én nem vagyok magányos, de ha az lennék, akkor mindenképpen érdekelne, szívesen kipróbálnék veled ilyesmit, nem tartom hülyeségnek, sőt...
Ebből kiindulva biztos lesz jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!