Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek tudnék találni...

Szerintetek tudnék találni valakit/valakiket, akivel együtt karácsonyoznánk?:D

Figyelt kérdés

Nincs jó kapcsolatom a családommal, így egyedül szoktam lenni szenteste is, meg végig az ünnepek alatt. Az elmúlt évek ezen időszaka depresszióban telt és most arra gondoltam, hogy találhatnék-e valakit, akivel együtt leszünk, leisszuk magunkat, pizzát zabálunk és béna filmeket nézünk:D de akár az is lehet, hogy ugyanezt többen csináljuk. Szerintetek erre mennyi esély van, hogy összejöjjön? Persze normálisabb, igényes emberekre gondolok. Csak szerintem nagyon kevés ember lehet, aki ilyenkor egyedül van és vevő lenne erre. Na meg hol tudnék ilyen embereket megismerni szerintetek? Menjek fel valami társkeresőre? Azt el akarom kerülni, hogy valaki szex reményében jöjjön át. (nyitott lennék ilyesmire is, ha van szimpátia, de erre aztán tényleg minimális esély van, hogy az illető pont az esetem is legyen külsőre és személyiségre is)

Légyszi ne oltsatok le, tudom hogy kicsit szánalmas ez az egész, de nem szeretnék egyedül lenni, nagyon rossz érzés ez az év ezen időszakában.

2021. nov. 25. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szilvesztert is töltöttem már egyedül, mikor már elegem volt a tömegből meg az emberekből. Játszottam a gépen egy kicsit este, aztán filmeztem, 11kor betettem a füldugót a fülembe, reggel 7kor meg felkeltem, és indult az új év. Szerintem nem kell túlmisztifikálni ezeket a dolgokat, hogy akkor kötelező valakivel lenni, meg együtt ünnepelni vagy inni vagy bármi.
2021. nov. 25. 21:06
 12/20 A kérdező kommentje:

#11: Nem kötelező. Ahogy írtam is, 7-8 éve egyedül karácsonyozom, most jött egy ilyen ötlet. Nem gondolom gondnak, hogy megfordult ilyen a fejemben.

Mellesleg szilveszterkor én is sokat voltam otthon vagy elmentem dolgozni (jó pénz). Viszont ez nem visel meg egyáltalán, mert nem izgat az újévi ünneplés. A karácsonnyal más a viszonyom..

2021. nov. 25. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Ohh ha tegnap írod ki a kérdést, benne lettem volna.

:(

Én belevettem volna az esti bolyongást a városban, persze amíg bírjuk a hideget. :D

De sajnos dolgozni fogok, direkt bevállaltam azokat a napokat, hogy a váltóm a családjával lehessen. :(

Szívből remélem, sikerül összehozni. :)

26/F

2021. nov. 25. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2021. nov. 25. 21:19
 15/20 A kérdező kommentje:
#13: Oh ez kedves volt tőled. Milyen munkahelyen van meló karácsonykor?:D vendéglátózol? Mert akkor betérek majd hozzád (úgyse lesz más vendég haha)
2021. nov. 25. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Nem kifejezetten vendéglátós, ha Pesten lenne akkor nem lenne akadálya. :D

Ha szeretnél írj privit, ott beszélgethetünk. :)

2021. nov. 25. 21:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Enis egyedul toltom par eve.. most talaltam egy havercsajt aki ugyanigy egyedul lesz. Valszeg vele fogok pialni 😅 Biztos te is talasz pajtit 😀

28f

2021. nov. 25. 22:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem is annyira rossz ötlet ez... kívánom azért legyen sikered.
2021. nov. 26. 07:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy tök jó ötlet és egyáltalán nem gáz. :D
2021. nov. 26. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Megvan már az embered?:D
2021. nov. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!